Premierele cinematografice mondiale vor putea fi vizionate şi la Târgovişte, la Cinema Independenţa: Matrix şi The King's Man

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matrix

„The Matrix: Renaşterea”, mult aşteptata continuare a filmelor care au revoluţionat genul science-fiction, şi „The King's Man: Începutul”, care dezvăluie originea primei agenţii britanice independente de informaţii, îşi împart în acest weekend afişele cinematografelor.

Potrivit Agerpres, „The Matrix Resurrections” reuneşte vedetele originale Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss în rolurile emblematice pe care le-au făcut celebre: Neo şi Trinity. 

„<Matrix: Renaşterea> ne poartă înapoi la cunoscuta lume a două realităţi: cea de zi cu zi şi cea din spatele ei. 

Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcţie fizică sau mentală şi pentru a se cunoaşte cu adevărat, domnul Anderson va trebui să urmărească încă o dată iepurele alb.

Şi dacă Thomas... Neo... a învăţat ceva, este că alegerea, deşi o iluzie, e totuşi singura cale de ieşire sau de intrare în Matrix“, scriu cinefilii. 

Filmul va putea fi vizionat la Târgovişte în data de 22.01. 2022.

The King's Man: Începutul” dezvăluie originea primei agenţii britanice independente de informaţii care urmăreşte înlăturarea unor pericole globale printr-o poveste care prezintă o colecţie a celor mai tiranice minţi criminale din istorie, reunite acum pentru a pune la cale un război menit să distrugă milioane de oameni. 

Există un singur om care li se poate opune, dar şi efortul acestuia se dovedeşte a fi o cursă contracronometru. 

Filmul va putea fi vizionat la Târgovişte luni, 27.12.2021 şi joi, 20.01.2022.

Toate filmele care vor rula la Cinema Independenţa pot fi consultate pe cinema-independenta.ro

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum s-au transformat Cinema Independenţa din Târgovişte şi zona adiacentă. Astfel de lucrări nu au mai fost realizate de zeci de ani FOTO

Primele probe la Cinema Independenţa, după reabilitarea de vis: „Imagini în premieră” VIDEO

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite