Charlize Theron va juca în următorul film din seria „Furios şi iute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa sud-africană Charlize Theron (40 de ani) va juca în cel de-al optulea film din seria „Furios şi iute“ şi, cel mai probabil, va interpreta un personaj negativ, potrivit „The Independent“.

După rolul solicitant şi foarte apreciat din cel mai recent film al francizei „Mad Max“, Charlize Theron va apărea şi într-o altă serie de succes, „Furios şi iute“. Informaţia, vehiculată în presa americană în ultimele săptămâni, a fost confirmată de revista „Variety“. 

Regizorul „Furios şi iute 8“, F. Gary Gray, a mai lucrat cu Theron înainte, când actriţa a jucat în remake-ul din 2004 „Italian Fob“, alături de Mark Wahlberg. 

Cu titlul provizoriu „Fast 8“, al optulea capitol va fi lansat în aprilie 2017 şi îi va avea în distribuţie pe actorii Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson şi Tyrese Gibson. De asemenea este de aşteptat ca Jason Statham să interpreteze încă o dată personajul Deckard Shaw.

Lungmetrajul „Furios şi iute 7“, lansat pe marile ecrane în 2015, a fost un succes de casă, ajungând pe locul şase în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, cu peste 1,5 miliarde de dolari. Lansat după moartea actorului Paul Walker, producţia a beneficiat de cei doi fraţi ai starului, Caleb şi Cody Walker, care au acceptat să finalizeze scenele rămase neterminate după accidentul fratelui lor din 2013. Primele şapte filme din franciza cinematografică „Furios şi iute“ au generat împreună încasări de 3,9 miliarde de dolari pe plan mondial.

   

   

În prezent, Charlize Theron filmează pentru pelicula „Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii/ The Huntsman: Winter's War“. Actriţa a impresionat cu rolul din „Monstru/ Monster“ (2003), pentru care a câştigat premiul Oscar, Ursul de Argint la Berlin, Globul de Aur şi Screen Actors Guild Award. Charlize Theron mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori/ Head in the Clouds“ (2004), „Eu, Peter Sellers/ The Life and Death of Peter Sellers“ (2004), „Aeon Flux“ (2005) şi „Hancock“ (2009). În 2012, actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în două lungmetraje de mare succes - „Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător“ şi „Prometheus“ -, iar în 2015 a cucerit publicul cu rolul Imperator Furiosa din filmul de acţiune post apocaliptic „Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei“. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite