Channing Tatum colaborează din nou cu regizorul Steven Soderbergh pentru un film „Magic Mike”, inspirat de experienţa lui de stripper

0
Publicat:
Ultima actualizare:
film Magic Mike’s Last Dance

Actorul Channing Tatum colaborează din nou cu regizorul Steven Soderbergh pentru un film „Magic Mike”, inspirat de experienţa lui de stripper.

„Magic Mike’s Last Dance”, al treilea film din seria Warner Bros., va avea premiera direct pe HBO Max, serviciul de streaming deţinut de WarnerMedia.

Reid Carolin, care a scris primele două filme, va semna scenariul în care personajul lui Tatum, Mike Lane, este protagonist. Nu au fost dezvăluite detalii legat de acţiunea filmului, însă este aşteptat ca povestea să se încheie odată cu acest lungmetraj.

Regizorul „Magic Mike XXL”, Gregory Jacobs, va fi producător acum împreună cu Carolin, Nick Wechsler şi Peter Kiernan.

Tatum a confirmat ştirea pe Twitter, partajând o fotografie cu exemplarul său de scenariu.

„Magic Mike” este, într-o oarecare măsură, inspirat de experienţele lui Tatum ca stripper la vârsta de 18 ani, în Tampa (Florida).

Primul film, regizat de Soderbergh, a fost lansat în 2012 şi, pe lângă Tatum, i-a avut în distribuţie pe Alex Pettyfer, Matt Bomer, Joe Manganiello şi Matthew McConaughey. S-a bucurat de succes la public, cu încasări de 167 de milioane de dolari, iar criticii l-au lăudat.

Continuarea, „Magic Mike XXL”, regizată de Jacobs, a apărut în 2015. Şi acest lungmetraj a fost bine primit, generând încasări de 120 de milioane de dolari la nivel global. 

Channing Tatum a elaborat, pe baza francizei, „Magic Mike Live” în Las Vegas, cu reprezentaţii sold-out la Londra, Berlin şi Australia. Este programat un turneu în America de Nord, cu spectacole la Nashville şi Miami, între altele.

Show-ul a inspirat serialul-concurs „Finding Magic Mike”, care va avea premiera la HBO Max pe 16 decembrie. Zece bărbaţi concurează pentru un premiu în bani şi şansa de a dansa în „Magic Mike Live” în Vegas.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite