Cele mai bune şi cele mai proaste momente de la Oscar 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Timberlake a vrut să se facă remarcat în timpul unui interviu oferit de Emma Stone FOTO Captură video
Justin Timberlake a vrut să se facă remarcat în timpul unui interviu oferit de Emma Stone FOTO Captură video

Gala Oscar 2017 a oferit momente amuzante, dar şi mai puţin amuzante, care au făcut deliciul internauţilor şi care au dat alt sens unor faze cel puţin bizare.

Timberlake, cel care strică interviurile 

Pe lângă gafa de la decernarea trofeului pentru Cel mai bun film şi pe lângă glumele ulteriore care fac înconjurul internetului, unul dintre cele mai amuzante momente ale galei Oscar 2017 l-a avut, sau măcar a încercat să îl aibă, pe Justin Timberlake. Cântăreţul, alături de soţia lui, Jessica Biel, s-a băgat în cadru şi a executat tot felul de grimase, atunci când Emma Stone oferea un interviu. Timberlake chiar a tras-o pe Jessica Biel lângă el, cu forţa, doar de dragul amuzamentului şi pentru a-i strica interviul actriţei. La un moment dat, Emma Stone realizează că cineva e lângă ea şi spune: „Cine sunt oamenii ăştia?“. 

Timberlake şi-a continuat seara cu voie bună şi în timpul unei reprezentaţii live a venit lângă soţia lui şi a început să danseze, spre amuzamentul tuturor.

Nicole Kidman, moment bizar 

Un moment cel puţin bizar a fost oferit de Nicole Kidman care a uimit audienţa cu felul în care aplauda. Purtând o rochie marca Armani Prive de culoarea pielii, actriţa i-a încântat pe privitori. În timpul ceremoniei camerele video au surprins-o pe Nicole în timp ce o aplauda frenetic, într-o manieră extrem de originală, pe Charlize Theron, care urma să prezinte un premiu. În imagini se vede cum mâinile vedetei abia se ating în zona palmelor în timp ce aplaudă, iar degetele sunt răsfirate. Kidman pare că recurge la acest gest pentru a nu-şi lovi inelele unul de altul sau din dorinţa de a fi excesiv de atentă cu manichiura. 

image

Jimmy Kimmel, atac la Trump 

Jimmy Kimmel, prezentatorul galei din acest an, nu a omis să-şi îndrepte săgeţile către Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, deoarecele acesta din urmă nu a transmis niciun mesaj pe reţeaua de microblogging, aşa cum obişnuia la orice eveniment important. „Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Trump. Adică, ce vreau să spun, vă mai aduceţi aminte că anul trecut Oscarurile au fost rasiste?“, l-a „înţepat“ încă o dată în timpul galei. Kimmel a primit răspuns de la purtătoarea de cuvânt a lui Trump, care i-a scris pe Twitter că preşedintele era „ocupat“. 

Accident nefericit şi ironia sorţii 

De la disputa politică, trecem şi la un mic accident întâmplat în timpul unei reprezentaţii live. În timp ce cânta „How Far I’ll Go“, Auli’i Cravalho, în vârstă de 16 ani, din distribuţia filmului „Moana“, a fost lovită în cap cu ceea ce părea a fi un steag. Cravalho tocmai termina de cântat versul „Ce e în neregulă cu mine?“, înainte să fie lovită, dar şi-a dus piesa la bun sfârşit. 

image

Ironia sorţii a făcut ca Oscarurile să abunde de gafe, mai mult sau mai puţin intenţionate. Astfel, într-una din reclamele difuzate în timpul galei apare şi actorul Bill Paxton, care a murit cu puţin timp înainte de Oscar 2017. Actorul apărea într-o reclamă pentru Rolex. 

Oscar 2017, marii câştigători 

CÂŞTIGĂTORII OSCAR 2017: LISTA COMPLETĂ 

„Moonlight“ a câştigat cea mai râvnită statuetă Oscar 2017, la categoria Cel mai bun film, după ce, dintr-o nefericită eroare, acest trofeu a fost iniţial înmânat echipei musicalului „La La Land“. 

Drama „Moonlight“ a reuşit să mai traducă în victorii alte două din cele opt nominalizări Oscar 2017 - Cel mai bun scenariu adaptat şi Cel mai bun actor în rol secundarMahershala Ali devenind primul artist de origine musulmană care este recompensat cu prestigioasa statuetă.

Chiar dacă nu a câştigat marele premiu, iar echipa a suferit cel mai penibil moment din istoria evenimentului, musicalul „La La Land“ este considerat învingător după ce s-a impus la şase dintre cele 14 categorii la care a fost nominalizat, inclusiv la Cel mai bun regizor (Damien Chazelle),  Cea mai bună actriţă în rol principal (Emma Stone) şi Cea mai bună coloană sonoră. 

La Oscar 2017, drama „Manchester by the Sea“ a avut Cel mai bun actor în rol principal, în persoana lui Casey Affleck, dar şi Cel mai bun scenariu original. De asemenea, cum era de aşteptat, actriţa Viola Davis s-a impus la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea din „Fences“.

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite