Cele mai bune filme de dragoste în 2015

0
0

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. Pe lângă peliculele „îmbibate“ de acţiune, anul 2015 rezervă şi o serie de lungmetraje în care dragostea se află în prim-plan. O selecţie a celor mai bune filme de dragoste în 2015 adună nume precum „Love, Rosie“, „Cel mai lung drum“, „Secretul lui Adaline“ şi „Oraşe de hârtie“.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Love, Rosie“

Filmul „Love, Rosie“, adaptare după best-seller-ul Ceciliei Ahern, „Sufletul Pereche“, spune povestea bazată pe întrebarea: avem doar o şansă la dragostea adevărată? Rosie Dunne (Lily Collins) şi Alex Stewart (Sam Claflin) sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de cinci ani, astfel că este imposibil ca cei doi să se potrivească. Sau nu? Când vine vorba de dragoste, viaţă şi luarea unor decizii bune, aceştia sunt proprii inamici. O întorsătură ciudată la 18 ani, o oportunitate pierdută şi viaţa îi trimite în direcţii total opuse. De-a lungul timpului, spaţiului şi continenetelor diferite, legătura care îi leagă nu poate fi ruptă, în ciuda relaţiilor dezastruoase, a căsătoriei, a infidelităţii şi divorţului.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „The Last Five Years“

Dacă nu vă plac filmele romantice cu prea mult sex, ce spuneţi de un musical romantic? Nicio altfel de peliculă nu ritmează sentimentele la fel de bine cum o face „The Last Five Years“, din a cărei distribuţie fac parte Anna Kendrick, Meg Hudson şi Jeremy Jordan. Scris iniţial pentru a fi jucat pe scena teatrelor, scenariul a fost transformat de Richard LaGravenese pentru marele ecran, urmând povestea de dragoste dintre o actriţă în dificultate şi amantul ei romancier, prin ochii fiecăruia, fiecare dintre cei doi exemplificând evenimentele în moduri diferite.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „A Little Chaos“

„A Little Chaos“ este o dramă romantică care o are în centru pe Sabine De Barra (Kate Winslet), un designer cu voinţă puternică şi talent peisagistic, care este aleasă pentru a construi una dintre principalele grădini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea constestă barierele de gen şi de clasă în timp ce se implică profesional şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presărate din belşug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „The Longest Ride/Cel mai lung drum“

Ira (Alan Alda) şi Ruth (Oona Chaplin), Luke (Scott Eastwood) şi Sophia (Britt Robertson) formează două cupluri separate de timp şi vârstă, cu foarte puţine lucruri în comun. Totul până când o serie de evenimente neaşteptate fac ca vieţile lor să se întrepătrundă. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la „New York Times“, creează o poveste de dragoste extraordinară, adusă pe marele ecran de George Tillman Jr., care începe când o cutie cu scrisori vechi, plină cu o viaţă de iubire, înţelepciune şi experienţă, îi îndrumă pe Luke şi Sophia către descoperirea valorilor lor reale şi a sensului adevărat al iubirii.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „The Age of Adaline/Secretul lui Adaline“

Păstrându-şi vârsta şi aspectul unei femei de 29 de ani timp de aproape de opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da secretul în vileag. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul din spatele secretului, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Paper Towns/Oraşe de hârtie“

Modelul Cara Delevigne joacă rolul tinerei Margo Roth Spiegelman în filmul care spune povestea lui Quentin Jacobsen (Nat Wolff) care, alături de patru prieteni, porneşte în călătoria vieţii lui pentru a o găsi pe vecina lui dispărută. Comedia romantică se rezumă la eforturile lui Quentin de a o găsi pe Margo, aceasta din urmă lăsându-i suficiente indicii în acest sens. Filmul este perfect pentru cei care caută o reinventarea a unei poveşti de dragoste fără a fi prea sentimentală.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Far from the Maddening Crowd“

Regizorul Thomas Vinterbeg a produs un scenariu uimitor pe baza cărţii lui Thomas Hardy în care mai mulţi bărbaţi se luptă pentru inima aceleiaşi femei, Bathsheba Everdene, jucată de Carey Mulligan. Rolurile pretendenţilor acesteia au fost atribuite către Michael Sheen, Matthias Schoenaerts şi Tom Sturridge, din distribuţie mai făcând parte Juno Temple şi Jessica Barden. Povestea dezvăluie pasiunile şi alegerile făcute de Bathsheba Everdene în timp ce explorează noţiuni de dragoste, sex şi relaţii.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Me Before You“

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, fimul urmăreşte povestea tinerei Lou (Emilia Clarke) dintr-un orăşel lipsit de perspective şi a lui Will (Sam Claflin), un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viaţa merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Accidental Love“

În regia lui David O. Russell, „Accidental Love“ este o satiră politico-romantică care o are în prim-plan pe Alice Eckle (Jessica Biel), o chelneriţă naivă dintr-un mic orăşel american căreia, în mod accidental, i se introduce un cui în cap. Ca urmare a accidentului, Alice începe să prezinte un comportament scandalos, motiv pentru care decide să se îndrepte către Washington D.C. pentru a lupta în favoarea unei legislaţii pentru îmbunătăţirea asigurării de sănătate. În Washington, aceasta îl întâlneşte şi se îndrăgosteşte de fermecătorul senator Howard Birdwell (Jake Gyllenhaal) care decide să îi preia cazul şi care, la rândul său, se îndrăgosteşte de Alice.

Cele mai bune filme de dragoste în 2015. „Song One“

Franny Ellis (Anne Hathaway), studentă în atropologie, se reîntoarce acasă, din Maroc, pentru a-şi vedea fratele înstrăinat, Henry (Ben Rosenfield), muzician care a intrat în comă după un accident de maşină. Pentru a revigora relaţia dintre ei, Franny se foloseşte de notiţele din jurnalul lui Henry pentru a merge prin cluburile de muzică din New York şi pentru a înregistra sunete care să îl trezească. Aceasta îl întâlneşte în cele din urmă pe muzicianul preferat al fratelui său, James Forrester (Johnny Flynn) pe care îl convinge să îi cânte, ca mai apoi între Franny şi James să se dezvolte o relaţie romantică.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri