Reghecampf, în aer. A părăsit Craiova, dar antrenorul pe care trebuia să-l înlocuiască la arabi refuză să plece

0
Publicat:

Laurențiu Reghecampf a renunțat la Universitatea Craiova, după doar 7 meciuri în care i-a condus pe olteni. Însă el a a nimerit în plin conflict la Al Tai, clubul saudit care-l dorește și care nu reușește să scape de antrenorul pe care românul ar trebui să-l înlocuiască.

Reghecampf a părăsit brusc Craiova, convins că-i va antrena pe saudiți. Foto Sportpictures
Reghecampf a părăsit brusc Craiova, convins că-i va antrena pe saudiți. Foto Sportpictures

Aflând că președintele plănuiește să-l demită, tehnicianul croat Kresimir Rezic a făcut scandal și nu vrea să plece de la Al Tai. Laurențiu Reghecampf avea promis postul de la formația arabă, însă actulul antrenor nu vrea să plece, susține cotidianul local Arriyadiya, care a dezvăluit cum au decurs evenimentele: Președintele grupării, Turki Al-Dhabaan, a anunțat într-un interviu la televiziune că plănuiește să demită antrenorul din cauza rezultatelor slabe.

El a demarat negocierile cu Reghe, care a părăsit deja formația lui Mihai Rotaru. Însă croatul a luat foc: „A fost șocat, uimit de cuvintele președintelui”, scriu jurnaliștii saudiți. Nu a înțeles de ce vrea să-l concedieze după nici patru luni, în condițiile în care echipa (la care evoluează Andrei Cordea și atacantul Marko Dugandzic) e pe locul 9, la jumătatea clasamentului, după șase etape, cu două victorii, un egal și trei înfrângeri.

Meci decisiv în această seară

Kresimir Rezic a contraatacat, spunând că eșecurile au venit în fața unor formații mult mai puternice, care se bat la titlu: Al Ittihad, Al Ahli și Al Wehda. Și a avut o discuție legată de viitorul său cu conducerea lui Al Tai miercuri seară. Astfel, a participat la toate antrenamentele și a condus echipa în deplasarea de la Dammam.

Joacă în această seară cu Al Ettifaq, echipa pregătită de Steven Gerrard și la care evoluează Henderson, Wijnaldum și Moussa Dembele. În funcție de acest meci depinde viitorul lui Rezic la Al Tai, dar și al lui Laurențiu Reghecampf, care în acest moment se află în aer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite