Anamaria Prodan, prima reacție în urma comentariului antisemit al lui Luca Reghecampf

0
Publicat:

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a comentat postarea antisemită a lui Luca Reghecampf (22 de ani).

Anamaria Prodan și fiul ei, Luca Reghecampf. Foto Facebook
Anamaria Prodan și fiul ei, Luca Reghecampf. Foto Facebook

„Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, a scris băiatul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, făcând o aluzie la metodele oribile la care apela Germania nazistă atunci când omora evrei.

”Îmi cer scuze pentru tot în numele lui și, în sufletul meu, știu că Luca nu a vrut să spună așa ceva, căci nașul meu este isreaelian și este un om de toată isprava. Este penibil să încerce cineva să comenteze așa ceva, da Luca, pe care eu și copiii mei îl cunoaștem, nu este băiatul care a scris așa ceva... Poporul israelian este poporul lui Dumnezeu!

Un copil minunat, care a greșit

Jumătate din familia mea acolo are rădăcinile. Tatăl tatălui meu din Israel vine. Încă o dată, vă rog să iertați așa ceva și să considerați că, la vârsta asta, cu tot ce se întâmplă în lume, Luca a fost puțin derutat”, a declarat impresara pentru Click!

Totodată, Anamaria Prodan i-a și luat apărarea lui Luca. „Este un copil minunat care a greșit și cu siguranță va repara totul căci educația pe care noi i-am dat-o și tot ceea ce a văzut la noi în casă pe vremea când formam toți o familie nu are legătură cu așa ceva. Vă mulțumesc încă o dată și vă rog ca o mamă să nu gândiți rău despre el și să-l ajutați să treacă peste această nenorocire”, a încheiat ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite