Să pierzi puţin păr în fiecare zi este normal pentru că este un semn că organismul este sănătos şi are capacitatea de al regenera. Cu toate acestea, dacă observi că părul devine tot mai rar şi cantitatea de păr pierdută în fiecare zi creşte simţitor, trebuie să iei măsuri. În primul rând este necesar să descoperi cauzele căderii părului. Există mai mulţi factori care duc la căderea părului, iar printre aceştia se numără moştenirea genetică. Când motivul pierderii părului este moştenirea genetică, este bine de ştiut că aceasta este ireversibilă. Când problema este provocată de factori mai comuni precum dezechilibrul hormonal, stres şi anxietate, lipsa unor nutrienţi din organism, naşterea, aceasta este tratabilă şi căderea este doar temporară.

Cu toate acestea, şi în aceste cazuri pierderea părului poate deveni permanentă şi ireversibilă dacă nu se tratează din timp.  Un element important în tratarea alopeciei îl reprezintă produsele pentru păr folosite. Tocmai pentru că produsele pentru păr au o contribuţie mare în menţinerea şi restabilirea sănătăţii părului, compania Rekze Laboratories a dezvoltat o linie inovatoare de produse pentru a oferi rezultate maxime prin intermediul unor produse care pot fi eliberate fără prescripţie medicală.

Un păr revitalizat cu noile produse Rekze Laboratories


Compania a adus laolaltă o echipă de experţi în dermatologie pentru a crea o formulă complexă pentru stimularea creşterii părului care previne înrăutăţirea alopeciei. Ingredientele folosite pentru produsele Rekze Laboratories ajută la reducerea toxinelor care ar putea cauza părul să devină casant şi subţire şi să îmbunătăţească abilitatea scalpului de a susţine creşterea unui păr sănătos care este mai puţin predispus ruperii şi căderii. Linia de produse destinată căderii părului şi stimulării creşterii acestuia include şi singurele şerveţele umede tratament de pe piaţă menite să cureţe, să hrănească şi să menţină prospeţimea scalpului pe toată durata zilei.

Există o mulţime de produse care pretind că vor face ca părul să-şi recapete vitalitatea şi elasticitatea, însă puţine conţin ingredientele care ajută într-adevăr la stoparea căderii acestuia. Complexul bioactiv Procapil (o combinaţe de trei substanţe active: biotinoyl tripetide-1, care stimulează metabolismul celular, apigenin, care îmbunătăţeşte micro-circulaţia şi acidul oleanolic, care inhibă 5a-reductaza) este unul dintre acestea şi se regăseşte şi în produsele Rekze Laboratories. Testele clinice au arătat că acest ingredient este foarte eficient în oprirea căderii părului şi în acelaşi timp stimulează creşterea acestuia. În plus, nu provoacă efecte secundare precum Minoxidilul. Taurina şi cafeina sunt alte ingrediente care ajută în problemele legate de căderea părului.