Alimentele care cresc riscul de cancer. ”Un consum constant şi în cantitate mare devine periculos”

Alimentele care cresc riscul de cancer. ”Un consum constant şi în cantitate mare devine periculos”

Alimentaţia joaca un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii întregului organism, însă, aleasă necorespunzător, aceasta poate deveni dăunătoare, fiind cauza principala a apariţiei mai multor boli precum cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele care ne pândesc şi trebuie să ştim mai ales care sunt alimente cresc riscul apariţiei cancerului, dar şi ce soluţii avem.

”Să nu abuzăm şi să consumăm produse din carne procesată în fiecare zi. La o masă nu vom mânca numai mezeluri, dar atenţie, de preferat sunt cele crud-uscate, cu puţine ingrediente.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările