Pasta de dinţi cu miere de Manuka: la ce ajută şi cât costă un astfel de produs

Pasta de dinţi cu miere de Manuka: la ce ajută şi cât costă un astfel de
produs

Pasta de dinţi cu miere de Manuka

Datorită proprietăţii antibacteriane a mierii de Manuka, pasta de dinţi cu Manuka MGO 400+, propolis BIO30 şi ulei de Manuka împiedică formarea plăcii bacteriene, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mierea de manuka (Manuka honey) este o miere raw (raw honey), o miere crudă care conţine antibiotic natural active, respectiv methylglyoxal, şi este produsă din arborele de Manuka, Leptospermum Scoparium, Noua Zeelanda. 

Gradul MGO sau UMF ce poate fi găsit pe orice produs din miere de Manuka indică concentraţia (puterea) antibiotică a acesteia. Cu cât gradul MGO sau UMF este mai mare, cu atât concentraţia este mai puternică. Această concentraţie naturala este dată de analize ample ale fiecărei producţii de miere de Manuka. 

Beneficii şi proprietăţi:

Pasta de dinţi fără fluor cu miere de Manuka, propolis BIO30 şi ulei de arbore de ceai are gust plăcut şi proaspăt, curăţând dinţii si gingiile cu miere antibacteriană Manuka MGO 400+.  Deşi nu face multă spumă, împiedică formarea plăcii bacteriene, diminuează efecte parodontozei, dezinfectează şi actionează antiinflamator.

Ce ingredient conţine:

Pasta de dinţi cu miere de manuka conţine carbonat de calciu, apa, sorbitol, glicerina, miere Manuka Health MGO400+, lauryl sulfat de sodiu, silice, guma de celuloza, silicat de aluminiu de magneziu, uleiuri aromatice şi limonen, dioxid de titan, propolis BIO30 Noua Zeelandă, mentol, radăcină de glicirrhiza glabra (lemn-dulce) extract, ulei de arbore de ceai, clorofilă.

Utilizare: spalare pe dinţi după fiecare masa sau dimineaţa şi seara | Pasta de dinti nu conţine coloranţi artificiali, fluor, îndulcitori sau conservanti.

Pasta de dinţi fara fluor, cu miere de Manuka (100g) are un preţ aproximativ de 50 de lei. O găsiţi AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările