Onconovical, un supliment alimentar revoluţionar, realizat pe bază de plante sută la sută naturale, ce sunt recunoscute pentru proprietăţile miraculoase pe care le are, este recomandat persoanelor care doresc sa isi fortifice organismul impotriva maladiilor necrutatoare, fie în fază incipientă, fie în fază avansată, întrucât poate să  reducă semnificativ dezvoltarea celulelor maligne situate în întregul organism şi nu numai. De asemenea, Onconovical, în compoziţia căruia se regăsesc 19 plante ce au efecte benefice în afecţiunile cronice între care diabet, afecţiuni cardiovasculare ori cancer, întăreşte sistemul imunitar, ajută la reglarea tensiunii arteriale şi, mai mult de atât, ajută la detoxifierea organismului, deoarece eliberează toxinele şi metalele grele din sânge.

Printre altele, Onconvical este responsabil pentru reglarea nivelului de colesterol din sânge, are proprietăţi antivirale, antiinflamatoare, antibacteriene şi antifungice şi, de asemenea, detoxifiaza celulele rele, astfel că previne apariţia complicatiilor in organism.

Ce conţine Onconovical – principalele ingrediente regăsite în compoziţie:

Sâmburi de caise - ce conţin amigdalină, o vitamină recunoscută la nivel internaţional pentru proprietăţile anticanceroase, astfel că ajuta la detoxifierea organismului. Conţin, de asemenea, şi vitamina A, fosfor, potasiu şi fier, ce sunt benefici pentru tratarea unor afecţiuni ca bronşită, astm ori tuse cronică.

Aronia - se regăseşte, de asemenea, în compoziţia Onconovical, şi are numeroase proprietăţi antioxidante, astfel că întăreşte sistemul imunitar, motiv pentru care este benefică pentru persoanele diagnosticate cu diabet ori care se confruntă cu un nivel redus al glucozei din sânge.

Ceaiul verde - este un alt ingredient din compoziţia Onconovical ale căror proprietăţi sunt benefice pentru organismul uman. Ajută la detoxifierea organismului şi este un adjuvant eficient în lupta contra bolilor grave, întrucât elimină bacteriile din organism.

Ardeiul iute - se găseşte, printre altele în compoziţia Onconovical, şi ajută la îmbunătăţirea sistemului circulator, deoarece purifică arterele şi reglează tensiunea arterială, dar şi colesterolul rău şi numărul de trigliceride.

Printre ingredientele regăsite în compoziţia Onconovical se numără şi pudră de usturoi, polen, turmeric, astragalus, orz verde, pulbere de Reishi, vârsc ori cactus, toate acestea având numeroase proprietăţi benefice asupra organismului, fapt pentru care transformă Onconovical într-un remediu esenţial pentru menţinerea sănătăţii organismului.

Onconovical este recomandat a se administra, în doză de câte trei capsule, de trei ori pe zi, pe o perioadă de 8-12 luni, pentru a obţine cele mai bune rezultate. De asemenea, este musai ca pe perioada tratamentului să se renunţe la alimentele prea picante ori prea sărate, dar şi la grăsimi ori alte preparate care nu sunt sănătoase. Alimentaţia este un factor decisiv atunci când este vorba de boli grave.

Onconovical este recomandat si persoanelor care fac chimioterapie si radioterapie, la recomandarea medicului curant.

Compania Medicinas oferă GRATUIT tuturor celor care comandă Onconovical cartea Alimentaţia Anticancer de 300 de pagini, cu toate reţetele gustoase recomandate pacientilor pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Ofertă disponibilă în farmaciile Catena sau pe site www.onconovical.ro. Comenzile se pot efectua şi telefonic la 0723.269.701