Alimentaţia lichidă: ce se întâmplă în corpul tău dacă bei doar freshuri şi smoothie-uri

Alimentaţia lichidă: ce se întâmplă în corpul tău dacă bei doar freshuri şi smoothie-uri

O dietă ecgilibrată nu trebuie să conţină numai meselichide

Alimentaţia bazată doar pe sucuri, smoothie-uri, freshuri şi supe a devenit o adevărată tendinţă. Unii o consideră o variantă mai sănătoasă şi încearcă tot felul de reţete culese de pe internet. Cât de benefică este totuşi această hrană pentru organismul nostru?

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum toate lucrurile evoluează, la fel se întâmplă şi în domeniul alimentaţiei. Au apărut roboţi de tot felul care ne uşurează munca, iar reţetele se reinventează. Supa de odinioară este rece, cu adaos de fructe, ierburi aromatice sau germeni de plante. Sucurile nu mai sunt nici ele cum erau. Se mixează într-un blender mai multe fructe împreună cu lapte sau iaurt, pentru a obţine o băutură considerată hrănitoare.

Ideea de a consuma doar fructe şi legume sub formă de băuturi colorate îi seduce pe mulţi dintre noi. Cu toate acestea, nutriţioniştii ne avertizează că există în acest obicei câteva capcane.

Citeşte aici care sunt riscurile unei diete lichide.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: