Zile libere pentru angajaţii din Senat care doresc să se implice în activităţile de voluntariat pentru refugiaţii din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razboi in Ucraina, refugiaţi FOTO EP-EFE
Razboi in Ucraina, refugiaţi FOTO EP-EFE

Biroul Permanent al Senatului a votat, în unanimitate, un Memorandum intern ce prevede oferirea de zile libere pentru angajaţii Senatului care doresc să se implice în activităţile de voluntariat dedicate asistenţei şi preluării refugiaţilor, în contextul crizei umanitare generate de războiul din Ucraina.

Potrivit Memorandumului votat de liderii din Biroul Permanent al Senatului, se propune ca „Senatul României să vină în sprijinul autorităţilor, în această perioadă de criză umanitară, prin oferirea de zile libere angajaţilor care doresc să se implice în activităţile de voluntariat dedicate asistenţei şi preluării refugiaţilor”. 

Astfel, potrivit documentului, „angajaţii Senatului care vor desfăşura activităţi de voluntariat vor putea beneficia de maxim 5 zile libere plătite pe lună, pe perioada crizei umanitare generate de atacurile militare din Ucraina”.

„Zilele libere vor fi acordate în baza unui document doveditor al activităţii de voluntariat desfăşurate (va fi decis în urma consultărilor cu autorităţile locale)”, mai arată sursa citată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite