Vot secret la moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei. Anca Dragu: „Nu avem emoţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Anca Dragu
FOTO: Facebook/ Anca Dragu

Senatul va dezbate marţi, începând cu ora 16:00, moţiunea simplă intitulată „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” înaintată de PSD. Preşedinta Senatului, Anca Dragu, a anunţat că parlamentarii vor vota cu bile, votul fiind unul secret.

Deşi votul va fi unul secret de această dată, în comparaţie cu votul pentru moţiunea simplă împotriva ministrului Vlad Voiculescu care a fost exprimat liber, Anca Dragu a afirmat că nu vor avea emoţii în ceea ce priveşte rezultatul. 

„Nu avem emoţii privind votul la această moţiune simplă împotriva ministrului Economiei. (...) Avem o oră şi jumătate de dezbateri, urmată de vot secret cu bile. Cu prezenţă fizică. Cu siguranţă vom avea cvorum, pentru că ştiam de procedură. Coaliţia va fi în sală. (...) Din păcate, în această moţiune simplă este un punct care face referire la familia ministrului şi mi se pare că este inacceptabil să ducem politica în zona de 'radio şanţ'. Noi suntem mulţumiţi de activitatea ministrului Năsui şi cred că astăzi, în plen, dumnealui are ocazia să argumenteze poziţia sa şi a ministerului pe subiectele ridicate de PSD. Nu se pune problema ca USR şi Coaliţia să nu îl susţină pe ministrul Năsui, cu atât mai mult, dacă vă uitaţi, argumentele aduse în moţiune nu sunt legate de realitate. Sunt nişte declaraţii superficiale”, a transmis Dragu, marţi, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

Preşedinta Senatului a transmis şi un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care susţine că nu are emoţii cu privire la moţiunea împotriva lui Claudiu Năsui.

Partidul Social-Democrat a depus la Senat moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, cu titlul „O Românie în agonie cu Năsui la economie”. Aceasta este a doua moţiune simplă depusă de PSD în actuala legislatură, după cea îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu care a fost respinsă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite