Virgil Popescu, urmărit de George Simion pe aeroportul din Viena. Liderul AUR: „Ai venit să iei ordine de la OMV?”/ Popescu: „Te-a trimis Putin la cumpărături?”

0
0
FOTO: Captură
FOTO: Captură

George Simion s-a filmat, duminică, în timp ce îl urmărea pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe aeroportul din Viena. Preşedintele AUR l-a numit de mai multe ori pe ministrul liberal „hoţ”, acuzându-l că nu este la serviciu şi că primeşte ordine de la directorii OMV Petrom. În replică, Popescu l-a ameninţat pe Simion că îl va da în judecată pentru hărţuire.

„Ce faci, domnule Virgil? Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauţi la Viena? La muncă nu te duci... Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi. Hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul de Virgil la Viena”, a spus Simion, care l-a filmat pe ministrul Energiei mai bine de o oră şi jumătate, totul fiind transmis în direct pe Facebook.

„Ia să caut eu poliţie pe aici, că aici nu eşti în Parlament”, a replicat ministrul Virgil Popescu, care a încercat să îl evite în repetate rânduri pe liderul AUR. 

Simion il urmareste pe Virgil Popescu FOTO Captură

Liderul AUR l-a acuzat de mai multe ori pe ministrul Energiei că „se plimbă pe la stăpânii lui la OMV Petrom”, în timp ce Virgil Popescu l-a ameninţat cu acţiune în instanţă pentru hărţuire. 

„Cum îl hărţuim? Mititelul, se simte hărţuit. N-a fost toată săptămâna la muncă”, a completat Simion.

Faţă în faţă cu liderul AUR, ministrul liberal l-a numit pe Simion „trompetă rusească”. „Te-a trimis Putin la Viena la cumpărături? E treaba mea ce fac aici. Am avut treaba mea privată. Eşti o trompetă rusească!”, a spus Virgil Popescu.  

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite