VIDEO Momentul în care deputatul AKM îl huiduie pe Marian Oprişan la Congresul PSD: Ieşi afară, băi, nesimţitule!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost surprins într-o filmare de la Congresul PSD de sâmbătă cum îl huiduie pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan. În imagini se vede cum Rădulescu se ridică de mai multe ori de pe scaun şi îl huiduie pe Oprişan.

„N-ai tras pentru partid şi vrei să vorbeşti, bă, nesimţitule? Ieşi afară, nesimţitule. Ai zis că nu tragi pentru partid. Aşa-ţi trebuie. A zis că n-a tras pentru partid ca să intre Dragnea la puşcărie”, exclamă Cătălin Rădulescu.

Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan, unul dintre susţinătorii Vioricăi Dăncilă, a fost huiduit de social-democraţi la scenă deschisă în Congresul PSD. Total uluit, Oprişan s-a întors de la pupitru fără să mai susţină discursul. „Se pare că nu vor să mai vorbim”, a afirmat, retoric, Oprişan.

„În legătură cu reacţia de ieri a unora, de la Congresul PSD, am câteva gânduri de împărtăşit! Nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat. O tristeţe care mi-a făcut mult mai evident însă de ce am fost penalizaţi de români la ultimele alegeri. Nu ne-a costat doar mesajul, ci şi atitudinea”, a afirmat ieri Oprişan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite