Marian Oprişan, reacţie după ce a fost huiduit la Congresul PSD. „Nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan la congresul PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Marian Oprişan la congresul PSD FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Marian Oprişan a reacţionat într-o postare pe Facebook după ce a fost huiduit la Congresul PSD de colegii din partid. Acesta crede că atitudinea celor care l-au fluierat este motivul principal pentru care PSD a fost penalizat la alegerile europarlamentare.

”În legătură cu reacţia de ieri a unora, de la Congresul PSD, am câteva gânduri de împărtăşit! Nu pot să spun că m-a surprins, dar m-a întristat. O tristeţe care mi-a făcut mult mai evident însă de ce am fost penalizaţi de români la ultimele alegeri. Nu ne-a costat doar mesajul, ci şi atitudinea”, îşi începe Oprişan postarea.

Oprişan susţine în următoarele rânduri că atitudinea unor membrii PSD a dus la etichetarea întregului partid ca unul corupt şi rupt de realitate, dar că nu toţi membrii PSD-ului sunt la fel. 

”Am decontat cu toţii greşelile şi orgoliile unora dintre membrii PSD, am primit etichete pentru gravele încălcări ale legii sau ale bunului-simţ, am fost atacaţi şi desconsideraţi pentru că am fi toţi la fel. Nu suntem toţi la fel. Dar majoritatea celor care au rămas aici, crezând în continuare în acest partid pe care l-am văzut traversând vremuri şi vremuri, sunt din ce în ce mai asemănători în viziune şi răspuns. Suntem din ce în ce mai hotărâţi să nu mai permitem rabaturi de la minimele principii ale moralităţii şi decenţei!”, a explicat acesta.

Oprişan crede că înfrângerea de la alegerile europarlamentare, dar şi episoade precum cel de ieri îi vor face pe liderii PSD să caute schimbarea partidului. Mai mult, Oprişan scrie că doreşte să fie ”parte activă a acestei schimbări”.

”Partea bună a întâmplării de ieri, partea care îmi dă speranţă, este că ne-am dat seama cu toţii de aceste lucruri. De ieri cred şi mai mult ca e nevoie de schimbare. Pentru colegii de partid, pentru membrii noştri din toată ţara, pentru români şi pentru viitorul nostru, al tuturor, o să fiu parte activă a acestei schimbări. Restabilirea seriozităţii, a maturităţii şi a echilibrului sunt obligatorii- în discurs, în comportament şi în acţiuni. Pentru că derapajele de la aceste principii - fie ele în partid, pe scena politică, în societate sau pe stradă - ne costă scump şi ne ţin pe loc!”, îşi încheie acesta postarea.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri