VIDEO Geoană anunţă pe Youtube: Voi lansa o "mişcare profesionistă" în următoarele săptămâni

0
0
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a anunţat pe blog, că în următoarele săptămâni, va lansa "o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi, competenţi, care au frică de Dumnezeu şi manifestă dorinţa de a face bine României".

"Pentru cei care doresc să ştie mai mult despre proiectul pe care am să-l propun vreau să anunţ, acum, la început de 2012, că voi lansa o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi, cu oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acestei ţări, în următoarele săptămâni", a scris Geoană pe blog.

"Sunt convins că această nouă Mişcare, sănătoasă, bazată pe principii şi valori puternice, va reprezenta fermenul unei schimbări mai mari la nivelul întregului sistem românesc, pentru că după 20 de ani este clar că aşa nu mai merge. Este nevoie de o schimbare mai profundă, mai adevărată! Acest lucru este obligaţia mea şi este obligaţia noastră de a înţelege că trebuie să mergem altfel mai departe", a adăugat fostul lider social-democrat.

Goană a mai scris că 2012 trebuie să fie "anul Adevăratei Schimbări în România", pentru că "timpul nu mai are răbdare cu noi".

"Şi pentru cei care se întreabă ce am să fac în 2012 şi ce am să fac în anii care vin, am să vă dau un răspuns extrem de simplu şi de clar: Am să continui să mă bat! Am să continui să lupt pentru ideile, principiile, valorile şi pentru oamenii care m-au votat şi sper că în continuare au încredere în mine! Pentru o Românie mai demnă, mai dreaptă, mai prosperă, mai respectată şi mai influentă în Europa şi în lume! Iar pentru asta am nevoie de voi toţi, de cei care aţi votat şi m-aţi votat şi de cei care nu m-aţi votat sau nu aţi mai votat de câţiva an de zile!", a mai scris fostul social-democrat.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite