VIDEO Cum a fost întâmpinat George Simion de elevii liceului „Gheorghe Lazăr” în prima zi de școală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participarea lui George Simion la festivitățile de deschidere a anului școlar la liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală a fost marcata de un moment care a stârnit controverse: a fost sau nu a fost huiduit liderul AUR de elevi?

George Simion, la deschiderea noului an școlar FOTO: Captură de ecran Facebook George Simion
George Simion, la deschiderea noului an școlar FOTO: Captură de ecran Facebook George Simion

George Simion, absolvent al liceului Gheorghe Lazăr, a ţinut un discurs în cadrul evenimentului de deschidere a anului şcolar.

„Acum am plăcerea să vă invit un lăzărit care a terminat Științe Sociale și care astăzi ne-a făcut supriza să vină la deschiderea noastră, care este deputat. Este vorba despre domnul George Simion” , este prezentarea făcută de directoarea liceului „Gheorghe Lazăr”.

Şeful instituției, Ionela Neagoe, a precizat pentru Adevărul că liderul AUR nu a fost invitat la eveniment, iar discursul a fost susţinut la solicitarea lui.

„Nu l-am invitat, din discursul meu se poate vedea că am zis în discursul meu că ne-a făcut surpriza. (..) A solicitat să vorbească, a avut un discurs foarte scurt. Le-a spus că sunt privilegiați, că este o școală foarte bună, să învețe și să rămână în țară. Nimic politic, iar copiii nu l-au huiduit. Au fost toți foarte civilizați, nu au aplaudat fabulos, au fost decenți” , a precizat Neagoe.

Controverse stârnite de discursul liderului AUR

Potrivit surselor Digi24.ro prezente la eveniment, Simion a fost huiduit de mai mulţi elevi. 

„Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă”, a fost replica liderului AUR pentru publicaţia menţionată, însoţită câteva ore mai târziu de un clip editat postat pe contul său de Facebook, în care nu se aud huiduieli.

„Sunteți norocoși, față de mulți alți de vârstă voastră, sunteți într-un colegiu național de prestigiu. Singura dorință pe care o am și singura urare pe care vi-o fac, este să găsiți motivele, mai mult interioare, pentru ca după absolvire să rămâneți în țară” , a precizat George Simion în timpul discursului. 

Ulterior, vice.com a publicat un o înregistrare în care este redat şi momentul în care discursul lui Simon este întrerupt preţ de câteva secunde. 

„George Simion a profitat de prima zi de școală ca să aibă un discurs la liceul „Gheorghe Lazăr” din București. Le-a zis elevilor să se țină de carte și să nu plece din țară. Partea interesantă a fost însă înainte de discurs. Momentul lui George Simion a fost marcat de huiduieli din partea unora dintre cei prezenți” , se arată în mesajul Vice, care însoţeşte clipul cu momentul din discursul lui George Simion.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite