Victor Ponta: Pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar, pentru mine s-ar fi blocat două etaje la Spitalul Militar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, că a mers în Turcia să se opereze pentru că avea nevoie de linişte şi că dacă s-ar fi operat în România ar fi avut un tratament special, precizând că „pentru operaţia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului”, iar pentru el s-ar fi blocat două etaje.

Liderul de la Palatul Victoria a declarat la Antena 3 că a ales să se opereze în Turcia pentru că avea nevoie de „un pic de linişte” şi pentru că în România ar fi avut un tratament preferenţial, în timp ce acolo a fost tratat ca un pacient obişnuit.

„Ştiau cine sunt, dar şi la noi dacă se operează un prim-ministru din altă ţară nu este acelaşi lucru. Nu am avut camere de luat vederi la intrarea în spital şi nici un tratament special pe care, inevitabil, l-aş fi avut în ţară. Mi-a spus Nicu Bănicioiu că pentru doamna ambasador a Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar. Bănuiesc că pentru mine se blocau două etaje la Spitalul  Militar, ori nu am vrut să se întâmple acest lucru”, a afirmat Ponta.

Prim-ministrul României s-a operat la genunchiul stâng la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost spitalizat o săptămână, fiind externat duminică.

Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a fost operată la picior, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

O reacţie dură faţă de declaraţiile lui Victor Ponta a avut jurnalistul Ovidiu Marincea, realizator al emisiunii „Oameni şi fapte” de la Realitatea TV ( alături de Emma Zeicescu), persoană care a fost operată la Spitalul Universitar în aceeaşi perioadă în care acolo era şi soţia ambasadorului Olandei. 

„Victor Ponta, esti nesimtit?!? Cum sa spui la Antena 3 ca pentru doamna ambasador s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar si ca pentru tine s-ar fi blocat doua, cand eu am stat acolo, la acelasi etaj, langa rezerva ei? Care rezerva era cu doua paturi!! Medicii de tura, asistentele au operat toata ziua! Nu ti-e rusine sa minti in halul asta?! Doamna ambasador a fost tratata fix la fel ca orice pacient (...) Numai Victor Ponta poate bloca etajele spitalelor, dar nu in Romania, domnule Ponta! In Turcia, in Rusia, unde vreti! Sectorul A1 al etajului 3, Ortopedie, a functionat 24 din 24 si a rezolvat probleme medicale mult mai grave decat a dumneavostra, domnule Ponta”, a scris jurnalistul pe contul său de Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite