Victor Ponta, despre o posibilă colaborare cu Traian Băsescu: Nu cred că avem lucruri de dezbătut împreună. Nu-i simt lipsa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO Mediafax
Prim-ministrul României, Victor Ponta. FOTO Mediafax

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat duminică seară, într-o intervenţie telefonică la postul de televiziune România TV, că nu are în plan nicio colaborare cu Traian Băsescu în viitorul apropiat.

Întrebat de moderatorul emisiunii despre o posibilă colaborare cu fostul şef de stat, liderul de la Palatul Victoria a exclus o asemenea ipoteză. „Nu! Ultima dată când am avut, între ghilimele, plăcerea să-l văd pe domnul Băsescu a fost la CSAT-ul din luna noiembrie. De atunci nu-i simt lipsa, dar nici nu ne-am văzut, nu ne-am auzit, nu cred că avem lucruri de dezbătut împreună", a afirmat prim-ministrul, citat de Agerpres.

Liderul de la Palatul Victoria l-a atacat voalat pe Traian Băsescu, fost adversar politic, şi a precizat aportul său, din poziţia de prim ministru, la susţinerea acţiunilor întrepinse de organele judiciare.

„Nu vreau să uitaţi că, de exemplu, faimosul dosar Microsoft a pornit tocmai de la sesizarea Corpului de control al prim-ministrului, de la documentele pe care noi le-am avut şi pe care sigur, după aceea, Parchetul, prin mijloacele sale legale, le-a dezvoltat. Deci orice fel de documente sunt cerute la orice instituţie publică se pun la dispoziţie", a adăugat Victor Ponta.

Prim-ministrul a vorbit şi de chemarea mamei sale la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Acesta a precizat că ales să nu meargă cu mama sa pentru a nu fi criticat în mediul public. 

„I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: «Stai acasă, că o să înceapă toată propaganda băsistă, cum influenţezi tu justiţia. Mă descurc eu foarte bine, nu am nevoie»”, a declarat Ponta în intervenţia telefonică. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite