Vă mai amintiţi de politicianul dansator? A dat scena pentru cabinele de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre pasiunile lui Tălmăcean se numără şi cântatul FOTO Facebook
Printre pasiunile lui Tălmăcean se numără şi cântatul FOTO Facebook

Cunoscut drept „politicianul dansator“, după ce a devenit faimos pentru că l-a imitat pe Michael Jackson într-o emisiune televizată, PMP-istul Edmond Tălmăcean a dezvoltat, mai nou, o pasiune pentru modă.

Noua pasiune a lui Tălmăcean este vizibilă chiar din postările acestuia pe Facebook. Recent, membrul PMP a publicat pe Facebook două fotografii în care ţinuta sa vestimentară este departe de costumul pe care i-l impunea scena politică. Postările sale nu au mulţumit, însă, pe toată lumea, iar un comentator i-a scris: "Mă aşteptam să te îmbraci de la Armani".

Tălmăcean, care a devenit celebru după ce i-a imitat, pe rând, pe Michael Jackson şi Nicolae Ceauşescu, şi-a câştigat porecla  „politicianul dansator“, după ce a admis, într-un interviu acordat agenţiei Associated Press, în 2011, că este pasionat de dans.

„Dansul este un alt fel de mesaj politic adresat tinerei generaţii, acela că este bine să te distrezi… că poţi merge într-o discotecă şi dansa”, a afirmat Edmond Tălmăcean în interviul acordat în urmă cu patru ani.

Edmond Talmacean FOTO Facebook
Edmond Talmacean FOTO Facebook

Tălmăcean, pe atunci membru PDL, a fost chiar certat de liderii de atunci ai democrat-liberalilor, care i-au sugerat să fie mai reţinut.

La acea dată, fostul premier Emil Boc a declarat că talentul său este mai potrivit pentru „showbiz” decât pentru politică, în timp ce Vasile Blaga a afirmat că Edmond Tălmăcean ar trebui să se îndrepte către emisiunea TV „Dansez pentru tine”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite