Un primar PSD din judeţul Argeş face glume despre traseism: Primii trei edili care trec la PSD primesc câte un Duster

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Dumitru, primarul din Albota, judeţul Argeş
Ion Dumitru, primarul din Albota, judeţul Argeş

„Grăbiţi-vă cu adeziunile, pentru că primii trei care vor trece la PSD vor primi câte un Duster“. Declaraţia aparţine primarului PSD din Albota, judeţul Argeş, Ion Dumitru, şi a fost făcută astăzi, în cadrul unei şedinţe publice.

Potrivit universulargesean.ro, în aşteptarea aprobării ordonanţei lui Dragnea, în colegiul prefectural de astăzi, care a avut loc în sala mare a CJ Argeş, în momentul în care a luat cuvântul, primarul din Albota, Ion Dumitru, i-a anunţat pe primarii  de la alte partide că este împuternicit să se ocupe de întocmirea listei traseiştilor care vor să treacă la PSD Argeş.

Ion Dumitru le-a mai spus celor prezenţi că „a dat deja primele două Dustere, unul la Davideşti, de acum fost primar PDL, iar pe cel de-al doilea la Băbana, lui Bebe Ivan, care mi-a promis că vine şi cu 200 de membri de la PNL“.

Într-o intervenţie la postul B1, primarul Ion Dumitru a declarat că a încercat să facă o glumă, care nu prea i-a reuşit. 

OUG care permite migraţia aleşilor locali pentru 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul a fost adoptată, joi, de Guvern.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite