Udrea: Puţin probabil ca Băsescu să fie premier. Un model de premier femeie este Anca Boagiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, alături de Traian Băsescu FOTO Mediafax
Elena Udrea, alături de Traian Băsescu FOTO Mediafax

Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, spune că este puţin probabil ca Traian Băsescu să fie în viitor prim-ministru, precizând că prim-vicepreşedintele PDL, Anca Boagiu, este un model de femeie premier.

„Orice e posibil. Dar puţin probabil, pentru că domnul Traian Băsescu, deşi ar fi categoric cel mai bun prim-ministru pe care l-ar putea avea România în acest moment, a spus clar că nu se pune problema. Deci nu are rost să analizăm noi, dacă dânsul spune clar că nu va fi, nu doreşte şi nu va fi premierul României“, a declarat Elena Udrea, răspunzând unei întrebări referitoare la posibilitatea ca Traian Băsescu să fie la un moment dat premier al României.

Întrebată despre modelul de premier femeie, Elena Udrea a nominalizat-o pe prim-vicepreşedintele PDL, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor. „Un model de premier femeie trebuie să fie o femeie care să fie gata să îşi formeze o echipă puternică, competentă, să o conducă, să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o persoană care ar putea să fie prim-ministru ar fi Anca Boagiu, ca să vă dau şi un nume, în situaţia în care am vorbit de un premier femeie, pentru că Anca Boagiu este la un alt partid, nu se pune problema. Dar este o femeie cu care am guvernat şi consider că a fost un ministru foarte bun“, a mai spus Elena Udrea.

Liderul PMP a mai spus că va schimba majoritatea parlamentară şi va dărâma actualul Guvern în momentul în care va ajunge preşedinte. „Primul lucru important este să schimb primul-ministru, să schimb guvernul, şi asta o să fac în prima săptămână la Cotroceni, aducând la discuţii liderii politici ai partidelor parlamentare, în aşa fel încât să formăm o altă majoritate parlamentară cu care să schimbăm guvernul. Voi guverna cu cei care vor crede în viziunea votată de români pentru că se presupune că dacă ajung la Cotorceni cu această viziune, oamenii cred în ea şi doresc să fie pusă în practică, voi guverna cu oameni care au dorinţa să schimbe România în bine“, a mai spus Udrea.

Citeşte şi:

Alegeri prezidenţiale 2014: Elena Udrea a făcut o baie de mulţime la Festivalul “Toamna Severineană”

După întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi, Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale 2014, a dat o fugă la festivalul “Toamna Severineană”, care are loc la acest sfârşit de săptămână la Drobeta Turnu Severin. A servit clătite şi tort de biscuiţi, a dat o mulţime de autografe,  dar s-a prins şi într-o horă oltenească.

Udrea, despre intervenţia lui Ponta în cazul Lukoil: O să ne amintim cu greu că a existat justiţie independentă, în vremea lui Traian Băsescu

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat că situaţia Lukoil şi intervenţia lui Ponta în acest caz demonstrează că dacă va ajunge preşedinte, Ponta va da ordine justiţiei şi îi va spune ce să facă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite