Alegeri prezidenţiale 2014: Elena Udrea a făcut o baie de mulţime la Festivalul “Toamna Severineană”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi, Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale 2014, a dat o fugă la festivalul “Toamna Severineană”, care are loc la acest sfârşit de săptămână la Drobeta Turnu Severin. A servit clătite şi tort de biscuiţi, a dat o mulţime de autografe,  dar s-a prins şi într-o horă oltenească.

Cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin, titlu conferit de consilierii locali pe vremea când era ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a fost întâmpinată sâmbătă seară de primarul Severinului, Constantin Gherghe, un vechi susţinător al acesteia. În luna mai a.c., acesta s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

Tot Gherghe este cel care, în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Turnu Severin, a susţinut-o pe Elena Udrea, atunci când acesta a candidat pentru funcţia de preşedinte a partidului.

“Sunt cetăţean de onoare al municipiului Drobeta Turnu Severin, un partener vechi al domnului primar Constantin Gherghe, împreună am foarte multe proiecte de dezvoltare, am modernizat împreună oraşul şi am vrut ca acum, în a doua zi de campanie electorală să încep acest demers de câştigare a preşedenţiei României aici la Drobeta Turnu Severin”, a declarat Elena Udrea.

Severinenii care sâmbătă seară se aflau pe strada I.C. Brătianu, acolo unde şi-au întins tarabele comercianţii cu tot felul de produse, au avut ocazia să se fotografieze cu Elena Udrea, dar şi cu primarul Clujului, Emil Boc.

Au fost severineni care au ţinut să o felicite pentru curajul de a se înscrie în această cursă, dar cele mai multe urări le-a primit din partea doamnelor.

Cel mai mic fan al candidatului PMP la alegerile prezidenţiale 2014 s-a dovedit a fi un bebeluş de două luni, ai cărui părinţi au ţinut neapărat să se fotografieze cu Elena Udrea. “O cheamă Elena, iar acum că s-a fotografiat cu d-voastră este o mică vedetă”, au spus părinţii micuţei Elena.

Elena Udrea s-a oprit la standul cu haine de blană şi a admirat câteva piese, dar şi la cel cu haine de piele. Au făcut un mic popas la o terasă, după care primarul Severinului i-a oferit o clătită.

Îşi anunţase prezenţa pentru sâmbătă după-amiază la Drobeta Turnu Severin, şi Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale. În cele din urmă la Severin a ajuns doar Ludovic Orban, astfel că la un moment dat, pe traseu, Elena Udrea s-a intersectat cu acesta, însoţit de câţiva liberali.

“Înţeleg că domnul Iohannis deşi şi-a anunţat vizita nu a mai venit, noi suntem oameni de cuvânt. Când spunem că facem ceva facem”, a spus Elena Udrea.

Pe acordurile muzicii olteneşti, fostul ministru s-a prins în finalul vizitei sale la Drobeta Turnu Severin , într-o horă alături de alţi membrii PMP, dar şi severineni care se aflau la acea oră pe strada I.C. Brătianu.

Citeşte şi:

Alegeri prezindenţiale 2014: Elena Udrea, start de campanie electorală la Severin: „Ponta, dacă prin absurd ajunge preşedinte, va fi la cheremul baronilor”

Primarul Severinului s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite