Turcan, către Rareş Bogdan: Trece prin episoade de grandomanie. Vine la pachet cu foarte mult ridicol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan FOTO Mediafax
Raluca Turcan FOTO Mediafax

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a declarat la predarea mandatului că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan „are pusee de megalomanie”, adăugând că specialiştii pot spune că de obicei „această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”.

„Rares are pusee de megalomanie, pentru ca vorbeşte din ce in ce mai mult despre el însuşi la persoana a treia. Din punctul meu de vedere, asta in sine ar trebui sa-l îngrijoreze. E clar ca trece prin nişte episoade de grandomanie…daca aţi întreba nişte specialişti, sigur ca vor spune ca de obicei aceasta grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol”, a spus Raluca Turcan la predarea mandatului său.

Fostul ministru a anunţând că va cere sancţionarea lui Rareş Bogdan, care a acuzat-o de iresponsabilitate, după ce a anunţat că nu mai sunt bani de pensii. 

Întrebată dacă creşterile de alocaţii şi pensii promise de noua coaliţie de guvernare de la 1 ianuarie 2022 pot fi realizate, Raluca Turcan a răspuns: „Dacă este scris în programul de guvernare şi vor avea tot sprijinul meu să se întâmple lucrul acesta. Ar fi un dezastru ca oamenii să fie dezamăgiţi sau contrazişi de realitate”.

În ceea ce priveşte o posibilă plecare a lui Florin Cîţu de la conducerea PNL, fostul ministrul al Muncii a declarat că „românii aşteaptă rezultate, sunt atât de sătui de replici tăioase, de planuri conspirative. Avem un Guvern, avem un premier foarte serios şi responsabil şi cred că e timp acum să oferim rezultate”, a afirmat Turcan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite