Tăriceanu a răbufnit: „Lăsaţi-ne să revenim la viaţă! Încetaţi să transformaţi aritmetica celor infectaţi într-o loterie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a scris un mesaj adresat guvernanţilor în care le cere să stopeze isteria generală cauzată de transmiterea cifrelor cu numărul de îmbolnăviri cu COVID-19.

Călin Popescu Tăriceanu a scris pe pagina sa de Facebook că nu mai suportă această „isterie întreţinută de guvernanţi în privinţa infectărilor cu coronavirus.”

Şeful ALDE spune că nu contestă existenţa Covid-19 şi luarea anumitor măsuri, precum purtarea măştii şi evitarea aglomeraţiilor. „Însă această panică întreţinută de guvernanţi pe banii noştri gâtuie economia şi ucide în fiecare zi sute de locuri de muncă! Viaţa nu va reveni la normal dacă momentul central al zilei se va concentra în continuare în jurul comunicatului de la ora 13.00 al Grupului de (Dez)Informare Strategică! Asta nu e viaţă! Ne transformaţi în nişte roboţi care se uită hipnotizaţi în ochii lui Kaa!”

Tăriceanu cere Guvernului să publice şi numărul persoanelor care mor zilnic din cauza altor afecţiuni decât COVID-19.

„Asta dacă aţi ţinut evidenţa şi nu aţi trecut persoane decedate din alte motive la categoria Covid-19. Dacă ştim în fiecare secundă câţi concetăţeni au fost răpuşi de virus, atunci haideţi să ştim şi câţi au decedat de cancer, infarct, accidente vasculare sau alte boli! Abia atunci o să avem imaginea reală a tragediei pe care măsurile guvernului Orban le provoacă!”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta lansează şi o provocare autorităţilor: să publice zilnic numărul persoanele decedate din cauza coronavirus, numărul românilor care îşi pierd vieţile din cauza spitalelor închise, din cauză că nu au acces la tratament. „Şi atunci o să vedem cu toţii marea minciună! Sau nu mai faceţi publică nici o cifră, aşa cum au hotărât şi britanicii! Lăsaţi-ne să revenim la viaţă! Încetaţi să transformaţi aritmetica celor infectaţi într-o loterie din care doar voi aveţi de câştigat!”.

Citeşte şi:

Cîţu: Scumpirile s-au domolit în guvernarea PNL. Românii să-i taxeze pe Ciolacu, Tăriceanu şi Ponta

Tăriceanu: Internarea forţată chiar şi pentru 5 minute este lipsire de libertate. Este arest!

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite