Surse: Bădălău, „mazilit“ de conducerea PSD. Cine vine în locul lui ca vicepreşedinte al Senatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău, numărul doi în PSD, şi-a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Senatului. FOTO Inquam Photos
Niculae Bădălău, numărul doi în PSD, şi-a pierdut funcţia de vicepreşedinte al Senatului. FOTO Inquam Photos

Senatorul Niculae Bădălău, presedintele executiv al PSD, a fost înlocuit cu senatorul Adrian Ţuţuianu în funcţia de vicepreşedinte al Senatului, în cadrul şedintei grupului senatorial al PSD de miercuri la care a participat şi Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice.

Niculae Bădălău a transmis o scrisoare deschisa membrilor PSD pe 8 ianuarie, inainte ca lui Mihai Tudose, premier în funcţie atunci, să i se ceara demisia. În scrisoare acuza faptul că în partid s-a „suspendat democraţia“ şi în care ridica problema unei conduceri colective a PSD. Situarea sa în tabăra Tudose i-a adus cel mai probabil pierderea susţinerii lui Liviu Dragnea şi a celor care fac parte din grupul şefului PSD.  

Cel care îi ia locul lui Bădălău este Adrian Ţuţuianu, senator PSD care a fost tot în tabăra Tudose. Fost ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu a avut în sesiunea trecută funcţia de chestor al Senatului. 

O altă schimbare impotantă a avut loc la şefia Comisiei de învăţământ din Senat. Ecaterina Andronescu a fost înlocuită cu fostul ministru Liviu Pop. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite