Senatul se pregăteşte pentru noua sesiune parlamentară: cumpără mopuri, mături şi detergenţi pentru curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatul a lansat o cerere de ofertă pentru achiziţia de produse de curăţenie, printre acestea aflându-se mături de exterior, mopuri, saci de aspirator, saci de gunoi, dezinfectant, săpunuri de toaletă sau odorizante pentru grupurile sanitare.

Potrivit cererii de ofertă, Senatul doreşte să cumpere 350 de cârpe de praf (finet) din bumbac 100%. Acestea trebuie să aibă următoarele caracteristici: să fie moi, să aibă textura deasă şi să nu lase scame la folosire. 

Instituţia mai vrea să cumpere 200 de bucăţi de detergent de mobilă, care să respecte următoarele condiţii: aspect lichid, solubilitate în apă completă în orice proporţie şi să fie ambalat la flacon de 1 litru. În plus, pe listă se mai află 350 de sticle de dezinfectant şi 50 de sticle de înălbitor de perdele, pentru maşina automată. 

Senatul mai achiziţionează 5 mături de exterior, 200 de mopuri de pardoseli şi 25 de mopuri profesionale. 

Pe lista de achiziţii pentru curăţenie se mai află 500 de pastile pentru pisoare, 100 de perii pentru WC, 55 de saci de aspirator, dar şi 700 de saci de plastic pentru gunoi. Senatul mai vrea să cumpere 200 de bucăţi de săpun de rufe şi 150 de bucăţi de săpun de toaletă, precum şi 25 de bucăţi ulei odorizant pentru utilizarea în grupurile sanitare. 

În urma selecţiei ofertelor, atribuirea se va face online, în SEAP.

Livrarea se va face la sediul Senatului, furnizorul având obligaţia de a asigura transportul. Mostrele şi ofertele vor fi transmise până la data de 14 iulie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite