Senatul a votat noul Birou Permanent și noii lideri de grup

0
Publicat:

Senatul a votat, luni, componența Biroului Permanent pentru sesiunea de iarnă. Lista a fost adoptată cu 89 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, o „abținere”, în timp ce 17 senatori nu au votat.

Senatul a votat noul Birou Permanent FOTO: Inquam Photos
Senatul a votat noul Birou Permanent FOTO: Inquam Photos

Grupul parlamentar al PSD deține două funcții de vicepreședinte - Robert Cazanciuc și Paul Stănescu, un secretar - Ion Mocioalcă și un chestor - Marius Dunca, potrivit Agerpres.

PNL este reprezentat în Biroul Permanent de vicepreședinții Virgil Guran și Sorin Mihai Cîmpeanu, de secretarul Roberta Alma Anastase și chestorul Ciprian Pandea.

Grupul parlamentar USR deține o funcție de secretar - Narcis Mircescu și una de chestor - Sergiu Vlad.

AUR este reprezentat în Biroul Permanent de secretarul Sorin Lavric.

Liderii de grup pentru actuala sesiune sunt: Lucian Romașcanu - PSD, Daniel Fenechiu - PNL, Radu Mihai Mihail - USR, Claudiu Târziu - AUR și Cseke Attila - UDMR.

Camera Deputaților și-a ales noul Birou Permanent

Camera Deputaților și-a ales, luni, vicepreședinții, secretarii și chestorii din Biroul Permanent. Lista a fost adoptată cu 211 de voturi „pentru”, 38 de voturi „împotrivă” și 5 abțineri.

Vicepreședinți ai Camerei vor fi din Daniel Suciu și Alfred Simonis din partea PSD, Lucian Bode din partea PNL și Dan Barna din partea USR. 

Secretari ai Camerei Deputaților vor fi Alexandra Presură din partea PSD, Cristian Buican din partea PNL, Ringo Dămureanu din partea AUR și Ovidiu Ganț din partea minorităților naționale.

Chestorii Camerei vor fi Mitică Mărgărit  și Marius Gabriel Zetea din partea PSD, George Țuță din partea PNL și Seres Denes din partea UDMR.

Potrivit Agerpres, în această sesiune Ciprian Șerban este liderul de grup al PSD, Gabriel Andronache este liderul de grup al PNL. Liderul de grup al USR este Ionuț Moșteanu, al AUR este Ilie Coleșa, al UDMR este Csomo Boton, în timp ce liderul de grup al minorităților naționale este Varujan Pambuccian.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite