Scandal mare în coaliţie. Un lider PNL cere demiterea de urgenţă a lui Voiculescu: „S-a umplut paharul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un lider liberal cere demiterea de urgenţă a lui Vlad Voiculescu. FOTO Mediafax
Un lider liberal cere demiterea de urgenţă a lui Vlad Voiculescu. FOTO Mediafax

Ben Oni Ardelean, vicepreşedinte al PNL, a anunţat că va cere în viitoarea şedinţă a conducerii partidului demiterea de urgenţă a lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătăţii.

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, DEMITEREA de urgenţă a ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu.  Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID”, a scris pe Facebook liderul liberal.

„Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin- ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi. Ministrul Sănătăţii este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU”, a completat parlamentarul PNL: 

Vicepreşedintele liberal a subliniat şi mai multe erori ale ministrului SĂnătăţii: „Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile şi atitudinea acestui ministru. Din păcate nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie, iar astfel vom face un bine atât lui, cât şi pacienţilor din România.  Ministerul Sănătăţii are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite