Robert Negoiţă şi-a făcut partid: „Bucureşti 2020”. Săgeţi către cumătra Firea: Show-rile ieftine trebuie să rămână amintiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea şi Robert Negoiţă au devenit rivali
Gabriela Firea şi Robert Negoiţă au devenit rivali

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat un nou partid politic: Bucureşti 2020. Deviza formaţiunii: 1% muncă. 99% muncă. Robert Negoiţă a trimis câteva săgeţi şi către Gabriela Firea, naşa copilului său, de care s-a dezis (politic). Primarul Sectorului 3 a anunţat săptămâna trecută că nu va mai candida pe listele PSD la alegerile locale din septembrie.

”Ne propunem să venim cu o ofertă cât se poate de clară, de concretă. Show-urile ieftine, apelul la emoţie trebuie să rămână amintiri”, a spus Robert Negoiţă. 

Întrebat dacă ar putea fi susţinut de Pro România pentru un nou mandat în Sectorul 3 şi dacă s-ar putea încheia o alianţă la nivel bucureştean între Pro România şi Partidul Bucureşti 2020, Negoiţă nu a respins niciuna din cele două variante. „Sunt multe posibilităţi, avem discuţii”, a răspuns primarul. 

Mihai Sturzu a participat la conferinţa de lansare şi a fost prezentat de Negoiţă ca fiind membru de partid. Sturzu, unul dintre apropiaţii lui Victor Ponta, a fost lider TSD şi ulterior liderul Pro România Braşov. 

Robert Negoiţă l-a preferat pe Victor Ponta, naşul său politic, şi a trădat-o pe Gabriela Firea, cea care i-a botezat copilul. Primarul Sectorului 3, plecat din PSD, va candida pe listele Bucureşti 2020  pentru un nou mandat şi-l va susţine pe Victor Ponta la Primăria Capitalei, susţin surse politice pentru Adevărul. Planul o îngroapă politic pe Gabriela Firea, care l-a afurisit în miez de noapte pe cumătrul Negoiţă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite