Replica lui Piedone pentru Cîrstoiu: „Ca tine, doar dacă strănut, spulber, pe zi, peste o mie”

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, i-a răspuns într-un mesaj pe Facebook lui Cătălin Cîrstoiu, care a afirmat că „nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup”, referitor la problemele campaniei sale privind Primăria Capitalei. 

Piedone i-a transmis un mesaj medicului Cătălin Cîrstoiu FOTO Inquam
Piedone i-a transmis un mesaj medicului Cătălin Cîrstoiu FOTO Inquam

„Salut, oaie! Îți vorbește Peppa Pig! Oaie, aud că, de la o vreme, îți tremură genunchii în vis și te trezești mereu speriat de-o roabă”, și-a început mesajul Piedone, continuând că nu i-a răspuns la telefon managerului Spitalului Universitar de Urgență București pentru că nu obișnuiește să răspundă numerelor necunoscute.

Edilul de la Sectorul 5 l-a informat însă că este„ bine” și are „prieteni mulți”. Totodată, i-a adresat și o întrebare: <<Cât e, “finule”, halatul?>>

„Află însă despre mine că sunt bine și am prieteni mulți! Nici frumos până la douăzeci de ani n-am fost, nici cuminte până la treizeci și nici bogat până la șaizeci nu m-am făcut, vorba aia! Dar sufletul mi-e tânăr și inima zglobie! De-ți par bătrân, atât îți spun: ca tine, doar dacă strănut, spulber, pe zi, peste o mie”, continuă mesajul primarului din Sectorul 5 către Cătălin Cîrstoiu, căruia i s-a adresat drept primarul general. 

Mesajul este de asemenea alăturat unei imagini în care Piedone indică că a găsit soluția „B” pentru primărie.

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat la B1 Tv că nu este în incompatibilitate, susținând că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai Coaliţiei.

„Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup (...) Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate. (...) Eu nu am avut nicio relaţie contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată”, a afirmat Cîrstoiu, care declarase anterior că Piedone nu i-a răspuns la telefon.   

Discuțiile purtate cu ușile închise de membrii alianței PSD-PNL și declarațiile publice ale liderilor lasă loc de îndoială cu privire la depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei lunea viitoare, așa cum a fost stabilit în Coaliție.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite