Rectorul SNSPA: AUR va avea mult mai puțin decât în sondaje. Rolul partidului nu este să câștige alegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remus Priopie, a explicat într-un interviu pentru Digi24, efectul benefic al scandalului politic din spațiul public pentru politicieni, care căștigă astfel popularitate. Rectorul SNSPA a preconizat însă că rezultatele celor două partide care s-au afirmat în acest mod, AUR și SOS, nu vor fi conform așteptărilor din sondaje.  

Rectorul SNSPA preconizează rezultate mai mici ale AUR în alegeri FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Rectorul SNSPA preconizează rezultate mai mici ale AUR în alegeri FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

„În evaluarea mea, SOS nu va intra în Parlament, iar AUR va avea mult mai puțin decât în sondaje”, a afirmat rectorul SNSPA, Remus Pricopie, la Digi24, dând exemplul PRO Romania, care initial a intrat în Parlamentul European, iar apoi a ratat Parlamentul României, nereușind să obțină voturile necesare.

„Rolul AUR nu este să câștige alegerile anul ăsta, ci să scoată din priză insitutii ale statului român, să încetinească decizii”, a mai afirmat rectorul SNSPA, explicând tehnicile de manipulare folosite de Rusia.  

Remus Pricopie s-a referit în acest caz la premierul Ungariei, Viktor Orban, în lipsa opunerii căruia, un acord al Uniunii Europene cu privire la un pachet suplimentar de 50 de miliarde de euro destinat Ucrainei ar fi fost dat cu patru luni înainte. 

Rectorul SNPSA a lansat un apel pentru constituirea unei comisii speciale care să analizeze reţelele de agenţi străini, pe teritoriul României, care au ca obiectiv destabilizarea ţării şi influenţarea alegerilor din acest an, afirmând că România pare inactivă, în timp ce AUR, „un partid anti-românesc, nu numai că nu este investigat, dar este chiar finanțat”.

De cel puțin 3-4 ani, George Simion vorbește și acționează după cum dictează Putin. Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei și în detrimentul țării noastre. Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud și nu dau semne că ar fi preocupate de subiect. Cred, însă, că această inacțiune, reală sau simulată, poate avea consecințe asupra traseului democratic al României”, a susținut atunci Remus Pricopie

Ultimele sondaje publicate de la începutul anului arată o creștere atât a formațiunii AUR, conduse de George Simion, dar și a senatoarei Diana Șoșoacă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite