Rareş Bogdan prezice succesul lui Florin Cîţu la Congresul PNL: „Pe 25 septembrie vom avea premier preşedinte de partid!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL FOTO: Adevărul
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL FOTO: Adevărul

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a afirmat joi că, după Congresul din 25 septembrie, Partidul Naţional Liberal va avea un premier preşedinte de partid, în persoana lui Florin Cîţu.

În cadrul conferinţei judeţene a PNL Suceava, Rareş Bogdan l-a salutat pe Florin Cîţu folosind formula „premierul nostru şi preşedintele Partidului Naţional Liberal ” şi a subliniat că are convingerea că Florin Cîţu „va face ce trebuie pentru România”. 

„Cred foarte mult în viitorul PNL şi cred foarte mult că banii europeni vor schimba faţa României. Şi cine este mai potrivit pentru a implementa zecile de miliarde de euro, dacă nu un finanţist, un om care ştie foarte bine jocul economic internaţional şi un om care a spus două lucruri pentru care eu m-am aşezat şi mai aproape de el: antreprenorul este un erou şi proprietatea este sfântă. Sunt două lucruri cheie pentru modul în care este văzută o guvernare. (...)

Peste 3 ani de zile nu vom mai vorbi despre greşelile guvernării PSD, ci despre performanţele guvernării noastre. Pentru ce vrem să facem cu PNL, trebuie împrospătare. Trebuie viziune, motor economic, motor financiar, investiţional. Pe data de 25 septembrie, seara, PNL va avea exact ceea ce unii şi-ar fi dorit să aibă. Vom avea premier preşedinte de partid. Florin Cîţu, preşedintele PNL!”, a declarat Rareş Bogdan joi, la Suceava. 

PNL a intrat în febra alegerilor. Joi au început conferinţele judeţene, iar startul a fost dat la Suceava, unde Gheorghe Flutur (echipa Cîţu) va câştiga un nou mandat, întrucât nu are contracandidat.

Cîţu: „Niciodată nu vom face alianţe cu PSD!”

Premierul Cîţu a participat alături de mai mulţi liberali la conferinţa de la Suceava, urmând să viziteze mai multe filiale din Moldova zilele acestea, unde vor avea loc alegeri interne: vineri la Vaslui, sâmbătă la Iaşi şi Neamţ. La Suceava, premierul Cîţu a afirmat că alegerile interne nu sunt despre persoana lui, nici despre contracandidaţi, ci despre rolul pe care PNL îl va juca pe scena politică în viitor. 

„În 2024 urmează patru rânduri de alegeri, iar inamicul nostru este PSD. De aceea sunt cel mai bun care poate să ducă această luptă. Nu aş putea niciodată să mă gândesc să îmi dau jos propriul Guvern pentru a face o alianţă cu PSD. Sunt un liberal convins, niciodată nu vom face alianţe cu PSD”, a transmis premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite