Rareș Bogdan îl ironizează pe Aurescu: Salutări de la Kremlin, special pentru ministrul care nu e PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rareș Bogdan l-a ironizat pe ministrul Afacerilor Externe, printr-o postare pe rețelele de socializare. Liberalul, aflat într-o vizită în SUA, i-a transmis șefului MAE că îl salută „de la Kremlin”. Ulterior, acesta și-a modificat postarea și a revenit asupra descrierii.

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL FOTO: Mediafax
Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL FOTO: Mediafax

Europarlamentarul PNL s-a aflat la cina anuală de Ziua Lincoln, eveniment organizat de Partidul Republica la Mar-a-Lago Club, proprietate deținută de Donald Trump, potrivit Digi24.

„Salutari de la …… “Kremlin”…. special pentru Ministrul care nu e PNL”, a transmis Rareș Bogdan, pe rețelele de socializare.

Ulterior, duminică dimineața, liberalul și-a modificat descrierea postării: „Voi ce parere aveti? Ce se intampla Marti in USA? Da sau Nu?”, făcând referire la afirmațiile lui Donald Trump, care a precizat că se așteaptă să fie arestat marți, 21 martie.

Fostul preşedinte american conservator ar fi posibil să fie pus sub acuzare, într-un caz de plată din 2016 pentru a cumpăra tăcerea unei actriţe de filme porno. Cei doi ar fi avut o aventură, potrivit relatărilor AFP şi Reuters.

Într-o postare pe reţeaua sa de socializare, Truth Social, fostul lider de la Casa Albă susţine, fără a oferi dovezi, că „scurgeri ilegale” de la biroul procurorului districtual din Manhattan indică faptul că va fi arestat. El nu a detaliat care vor fi acuzaţiile, însă a făcut apel la manifestaţii.

Donald Trump a afirmat, în timpul unui interviu pentru Fox News, că ar avea soluția magică pentru oprirea războiului din Ucraina. Potrivit acestuia, dacă ar fi fost președintele SUA ar fi lăsat Rusia să „preia” părți din Ucraina, potrivit thedailybeast.com.

Disputa Rareș Bogdan - Aurescu

Un schimb de replici dure dintre Rareș Bogdan și Bogdan Aurescu a încins spiritele în PNL. Scandalul a împărțit partidul în două tabere: cei care susțin o eventuală demisie a lui Aurescu de la șefia MAE și cei care consideră că subiectul trebuie abordat doar în interiorul partidului.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a afirmat că, dacă ar fi șeful ministrului Afacerilor Externe, l-ar demite pe acesta, precizând că „statul” l-a numit pe Bogdan Aurescu în această funcție.

În replică, ministrul de Externe spune că Rareș Bogdan probabil are „neîmpliniri și frustrări personale”

Nu mă interesează părerile lui Rareș Bogdan. Vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniță cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac. E exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri și frustrări personale”, arată precizarea primită de către biroul de presă al MAE.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite