Ciolacu, precizări despre programul de guvernare bazat pe „patriotism economic“: O să explicăm ce adăugiri avem la acest program

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că împreună cu Nicolae Ciucă va anunţa ce adăugiri se vor aduce actualului program de guvernare, liderul social-democrat făcând referire la un program bazat pe „patriotism economic“, transmite Agerpres.

Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto Mediafax
Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto Mediafax

„Împreună cu domnul prim-ministru şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal, domnul Nicolae Ciucă, o să ieşim împreună şi o să explicăm ce adăugiri avem la actualul program de guvernare, ce constatări, că anumite lucruri nu se pot realiza. Repet, s-a dus vremea campaniei electorale, oamenii aşteaptă lucruri concrete şi vom veni împreună. Avem o linie roşie şi eu şi domnul Nicolae Ciucă credem că în zona industriei alimentare şi industriei materialelor de construcţii statul român trebuie să intervină şi să reducem deficitul de balanţă comercială“, a răspuns Marcel Ciolacu, întrebat despre programul de guvernare bazat pe patriotism economic, la care a făcut referire la conferinţa de alegeri a PSD Argeş.

Ciolacu s-a referit la investiţiile în infrastructură şi a spus că 90% din bitumul folosit de constructori este importat.

„Avem cele mai mari investiţii. Poate nimeni nu se aştepta ca Sorin Grindeanu să semneze atâtea contracte şi să fie o explozie, mai ales în infrastructura critică. Este normal ca statul acum să intervină. Vă dau un singur exemplu: bitum. Trebuie să găsim soluţii. Aproape 90% din bitumul folosit de către constructorii din România este importat, trebuie să intervenim în acest domeniu“, a precizat Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent, vineri, la Piteşti, unde a avut loc conferinţa de alegeri a PSD Argeş.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite