PSD Timiș depune plângere penală în cazul pliantelor PNL distribuite cu taloanele de pensii în Lugoj

0
Publicat:

PSD Timiș anunță depunerea unei plângeri penale împotriva șefului PNL Timiș, Alin Nica, după ce mai mulți lugojeni au primit talonul de pensie lipit de fluturașul electoral al PNL. 

PSD Timiș a lansat mai multe acuzații la adresa șefului filialei PNL conduse de Nica FOTO Facebook
PSD Timiș a lansat mai multe acuzații la adresa șefului filialei PNL conduse de Nica FOTO Facebook

„Scandalul pliantelor Partidului Naţional Liberal împărţite împreună cu pensiile, lucru care s-a petrecut la Lugoj în urmă cu câteva zile, ia o amploare tot mai mare, iar noile informaţii care apar arată ilegalităţile comise de Alin Nica şi oamenii din jurul său”, susține filiala PSD Timiș într-un comunicat de presă.

Totodată, social-democrații lansează noi acuzații, afirmând că PNL Timiș nu a semnat un contract cu Poșta Română. „Materialele electorale distribuite seniorilor lugojeni erau inscripţionate cu chipurile a doi liberali: preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, şi cel al PNL Lugoj, Ionuţ Sârbu, iar de aici lucrurile devin foarte interesante pentru că cel din urmă este unul dintre directorii Postei din Timiş, dar s-a suspendat din funcţie pentru a fi numit consilier personal al vicepreşedintelui CJ Timiş, Alexandru Proteasa. Şi mai important decât atât, pliantele electorale au fost distribuite fără a exista vreun contract între PNL Timiş şi Poşta Română, cu presiuni pe postaşi pentru a comite această ilegalitate”, mai arată sursa citată.

„Din toate aceste motive, am luat decizia de a depune plângeri penale pe numele lui Alin Nica, Ionuţ Sârbu şi Adrian Lulciuc, directorul Poştei, care formează o adevărată clică penală liberală, considerând că există indicii pentru comiterea unor infracţiuni, cum ar fi abuz în serviciu sau instigare la abuz în serviciu”, mai transmit social-democrații.

Șeful Consiliului Județean Timiș și șeful liberalilor din Timiș, Alin Nica, a explicat anterior pentru „Adevărul” că Poșta Română a fost contractată de organizația sa pentru distribuirea materialelor către locuiorii din Lugoj.

Totodată, liberalul a acuzat că nu există prevederi contractuale cu privire la alăturarea materialelor partidului de fluturașii de pensie și că actualul director al Poștei Române Timiș este un membru vechi al PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite