PSD a convocat Comitetul Executiv pe 16 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a anunţat convocarea CEx al PSD din luna aprilie. Foto: Inquam Photos
Liviu Dragnea a anunţat convocarea CEx al PSD din luna aprilie. Foto: Inquam Photos

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional , că o nouă întâlnire va avea loc pe 16 aprilie, atunci când s-a convocat Comitetul Executiv Naţional al PSD. Printre temele de discuţie s-ar afla proiectele de lege restante şi programul de guvernare, dar şi proiectul descentralizării.

Liviu Dragnea a anunţat luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că pe 16 aprilie ar urma să se întâlnească, din nou, cu liderii PSD în cadrul Comitetului Executiv. Acesta a explicat că printre temele de discuţie s-ar putea regăsi proiectele de lege restante şi programul de guvernare, dar şi subiectul descentralizării în administraţia publică.

„Este o întâlnire importantă, este primul CEx de după Congres şi aştept cu nerăbdare să văd de ce s-ar opune miniştrii procesului de descentralizare. Vreau să văd atitudinea lor faţă de acest proiect. E un proces care trebuie să înceapă repede”, a declarat liderul PSD.

Întrebat dacă s-ar putea discuta şi despre schimbarea lui Codrin Ştefănescu din funcţia de secretar general adjunct al PSD, Liviu Dragnea a replicat ironic: „Nu facem CEx pentru domnul Ştefănescu, el merită un Congres”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite