Dragnea: Remanierile guvernamentale nu le fac colegi de-ai noştri la televizor sau prin cafenele. Remanierea, poate în guvernul lui Codrin Ştefănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea, şeful PSD. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea, şeful PSD. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, faptul că nu se poate vorbi în prezent de o remaniere guvernamentală, aceasta fiind făcută doar de unii colegi „la televizor sau prin cafenele“. Mai mult, acesta l-a atacat şi pe Codrin Ştefănescu, PSD-ist care ar fi vorbit despre posibile remanieri.

„Nu, remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai noştri la televizor sau prin cafenele. Nu s-a discutat despre remanieri, nici eu cu doamna prim-ministru, nici eu cu domnul Tăriceanu. E un fake news“, a afirmat Liviu Dragnea, fiind întrebat dacă o să aibă loc posibile remanieri guvernamentale după sărbătorile.   

Şeful PSD a avut o răbufnire şi la adresa declaraţiile făcute în ultimul timp de Codrin Ştefănescu, secretar general-adjunct al PSD. „L-am văzut pe Codrin ca a zis că sigur va fi o remaniere guvernamentală. Poate în Gguvernul lui“, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite