PRM, singurul partid cu două liste la euroalegeri: Vadim a depus primul lista. Funar depune o altă listă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a depus miercuri după-amiază, la Biroul Electoral Central (BEC), lista de candidaţi ai PRM pentru alegerile europarlamentare. În acelaşi timp, Gheorghe Funar a anunţat că va merge să depună lista la BEC în jurul orei 17.00.

„După ce trec toate aceste formalităţi, îl voi da în judecată. Va avea o ploaie de dosare penale. Se agaţă cu disperare, nu acceptă realitatea şi dă cu fumigene, dar toate acestea se vor întoarce împotriva lui, pentru că am vorbit deja cu avocaţii mei şi punct cu punct îl vom lua din urmă“, a declarat Vadim, susţinând că Funar este un intrus pentru că el este preşedintele PRM.

Lista lui Vadim începe cu el pe prima poziţie, fiind urmat de fostul viceprimar al Capitalei Victor Iovici şi de Cristian Stănescu, un fost europarlamentar. Vadim susţine căa strâns 222.000 de semnături. „Nu cred că vor fura de o aşa manieră încât să ne dea sub pragul electoral“, a răspuns optimist Corneliu Vadim Tudor.

Purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ, a precizat, pentru Agerpress, că, până pe 5 aprilie, BEC va decide dacă admite sau respinge candidaturile, contestaţiile faţă de această hotărâre putând fi depuse până pe 10 aprilie.

În cadrul Congresului PRM, din 27 iulie, organizat la Alba Iulia, s-a hotărât excluderea din partid a europarlamentarului, din cei aproape 700 de delegaţi prezenţi la congres doar patru votând împotrivă. Trei s-au abţinut. În cadrul aceluiaşi congres, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte. Corneliu Vadim Tudor a contestat decizia în instanţă, iar Tribunalul Bucureşti i-a dat joi câştig de cauză.

Pe aceeaşi temă:

Vadim îl vinde pe Avram Iancu. La licitaţie. Contractul dintre fostul lider PRM şi Galeriile Artmark

C.V. Tudor, europarlamentar: „Există asemănări între cutremurele din Galaţi şi distrugerea cetăţilor Sodoma şi Gomora”

Reprezentanţii PE sunt consternaţi de comportamentul lui Vadim Tudor, însă nu iau nicio măsură împotriva sa

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite