Preşedintele PSD, atacat din interior: Liviu Dragnea nu e infailibil. Dacă ar fi fost, nu ne-am afla în situaţia asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a afirmat, întru-un interviu pentru RFI că e dezamăgit de atitudinea unor colegi din partid şi că şeful său de partid nu e „infailibil“ din moment ce a dus PSD în situaţia din prezent, adică să-şi dea jos propriul guvern.

„Liviu Dragnea nu e infailibil. Dacă ar fi fost aşa, nu ne-am fi aflat în situaţia asta”, a declarat, la RFI, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. În plus, el se arată dezamăgit că Mihai Tudose a fost singurul membru PSD care a acceptat funcţia de premier. „Cei care au refuzat această funcţie înaltă sunt mai de grabă înclinaţi să încerce să ghicească voinţa şefului suprem”, spune Dumitru Buzatu, referindu-se la Liviu Dragnea.

Cât despre Mihai Tudose, el e „un om reţinut, realist şi cu experienţă în partid”. „Cred că a prevalat faptul că este un om cu experienţă în activitatea de partid. Este un om care a fost în permanenţă în jurul structurilor de conducere. E un tip reţinut şi realist, chiar dacă s-a fabulat mult în ceea ce îl priveşte“, a completat Buzatu

Liderul PSD Vaslui subliniază că, dacă la evaluarea activităţii Tudose nu va performa, el va fi înlocuit din funcţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu Sorin Grindeanu. 

Săgeţi şi din partea lui Bădălău

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, le-a spus colegilor săi din Comitetul Executiv Naţional, în debutul discuţiilor privind formarea noului Cabinet, că „regretă" că social-democraţii nu au lăsat în continuare să funcţioneze Guvernul Grindeanu, potrivit unor surse social-democrate, citate de News.ro. Bădălău s-a abţinut în votul de luni pentru nominalizarea lui Mihai Tudose în şedinţa CExN.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite