Predoiu: Buşoi este, în acest moment, candidatul PNL la funcţia de primar general al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat că europarlamentarul Cristian Buşoi este. în acest moment, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Liberalii testează în sondaje şi alte trei nume: Adriana Săftoiu, Cătălin Predoiu şi Ilie Bolojan.

„În momentul în care am preluat organizaţia, candidatul era, deja, nominalizat cu unanimitate de voturi de către organizaţia Bucureşti, era domnul Buşoi. Dânsul este candidatul organizaţiei de Bucureşti în acest moment. Deci, continuă precampania. Urmează să aibă loc o evaluare la jumătatea lunii februarie, o cercetare sociologică, cu privire la rezultatele acestei precampanii. Este prematur să discutăm despre orice alt candidat“, a declarat Cătălin Predoiu, joi, invitat la DC News.

Cu toate astea, Predoiu a spus că numele lui Buşoiu nu este bătut în cuie. „Faptul că urmează o cercetare sociologică este cât se poate de normal. Chiar domnul Buşoi doreşte să aibă o imagine clară asupra situaţiei din teren. Urmează, conform procedurilor, o validare la nivelul Biroului Politic Naţional şi abia după aceea putem să vorbim de candidatura consolidată. În acest moment, însă, el este declarat de către filială singurul candidat al filialei“, a mai declarat Predoiu.


Surse din PNL susţin că în acest moment formaţiunea liberală măsoară, în cadrul unui sondaj de opinie, patru membri de partid pentru Primăria Generală a Capitalei. Pe lângă europarlamentarul Cristian Buşoi, desemnat deja candidat de filiala de Bucureşti,  în sondajul comandat de liberali ar mai intra Ilie Bolojan, secretarul general al PNL şi primar de Oradea, Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte al PNL şi Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Bucureşti. Cel din urmă a anunţat public, în repetate rânduri, că exclude o astfel de candidatură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite