Ponta, reacţie după adoptarea rezoluţiei privind România: Acum suntem alături de Ungaria lui Orban şi, totuşi, mult mai rău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat la scurt timp după ce Parlamentul European a adoptat proiectul de rezoluţie prin care Guvernul României şi coaliţia PSD-ALDE sunt criticate pentru schimbările legislaţiei penale, dar şi pentru intervenţia jandarmilor din 10 august.

„Rezoluţia împotriva Guvernului României a trecut în Parlamentul European cu 473 voturi PENTRU ( PPE, Socialişti, Alde, Verzi ) şi 151 împotrivă (extremişti, radicali etc)! Prima data de la aderarea ţării noastre la Uniunea Europeană - suntem alături de Ungaria lui Viktor Orban (şi totuşi mult mai rău)!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Rezoluţia privind statul de drept din România a trecut fără emoţii de Parlamentul European, cele mai mari grupuri din for fiind puse de acord să susţină pedepsirea simbolică a Guvernului Dăncilă. 

Prima reacţie din PSD a venit prin vocea lui Dan Nica, liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, care a subliniat că a fost o decizie politicianistă,.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite