Ponta publică dovada scrisă că nu l-a turnat pe Dragnea la DNA: A minţit cu neruşinare! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine, Dragnea Mincinosul ar demisiona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta a publicat, joi, dovada scrisă că a fost chemat de DNA doar în calitate de martor, dezminţind astfel acuzaţiile aruncate în spaţiul public de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora Ponta ar fi unul dintre denunţătorii săi din dosarul TelDrum.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta a publicat dovada scrisă că nu a fost unul dintre denunţătorii din dosarul TelDrum al liderului PSD, Liviu Dragnea. 

"Am primit dovada scrisă: am fost chemat ca martor la DNA - nu am depus niciodată niciun denunţ contra nimănui - iarăşi Dragnea a minţit cu neruşinare! Credeţi că îşi dă demisia? Dragnea Mincinosul şi-a bătut joc de membrii PSD (partid în care am activat timp de 15 ani şi pe care l-am condus mai mult de 5 ani) şi de 5 milioane de români care au pus ştampila de vot pe numele meu în 2014! Dacă ar mai avea măcar 1% ruşine mi-ar cere scuze imediat şi şi-ar da demisia din PSD şi din Parlament", a scris Ponta, pe Facebook.

image

Acesta a ironizat Congresul extraordinar anunţat de PSD şi l-a numit „plan pervers de îngropare a PSD”.

"Acum facem Congresul al XIV-lea ca să fie aplaudat şi «Cârmaciul» de la Teleorman! Ce ruşine - ce plan pervers de îngropare a PSD ca să scape el cu banii de la TelDrum şi proprietăţile din Brazilia! Sunt însă convins că în 2019 - 2020 oamenii vor fi alături de mine şi de ProRomânia pentru a repara ce a stricat şi a vândut Dragnea Mincinosul!", a adăugat Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la începutul lunii februarie, că Victor Ponta s-ar fi aflat printre denunţătorii de la DNA din dosarul TelDrum. "Turnătorii din dosare îi ştiu. Şova, Ponta, Niţulescu şi mai sunt şi alţi câţiva. Nu vreau să îi fac vedete. O să discutăm despre asta", afirma Dragnea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite