Ponta, mesaj pentru Dragnea: Tarom nu e Teldrum. Când impui la conducere „profesioniştii marca Dragnea-Cuc“ e normal să ai pierderi uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, într-un mesaj publicat pe Facebook, pentru situaţia de la Tarom, susţinând că din cauza liderului PSD şi a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, s-ar fi ajuns la pierderi financiare.

Fostul premier Victor Ponta scrie pe pagina de Facebook faptul că este normal ca Tarom să înregistreze pierderi, atât timp cât la conducere sunt impuse care nu sunt specializate pe domeniu. „Agenturili străine sunt de vină - când e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman văd că este folosită de orice şef impus de el la vreo instituţie sau companie guvernamentală! Tarom nu este Teldrum! Şi când impui la conducere «profesioniştii marca Dragnea - Cuc» e normal să ai pierderi uriaşe şi să duci compania spre prăpastia de care am ferit-o cu greu în ultimii ani“, afirmă Victor Ponta. 

Fostul lider de la Palatul Victoria susţine că ar avea loc un val de plecări din Tarom. „Piloţii şi personalul navigant îşi caută refugiu în companiile private sătui de nepotismul, abuzurile şi lipsa de perspectiva din ultimele luni / cumpărăm cu preţuri umflate aeronave refuzate de alte firme concurente, lansăm proceduri de achiziţie la care nu participă niciun partener serios, pierdem sloturi şi pasageri, minţim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu ştie cum să le facă profitabile, punem în management şi in Consiliul de Administraţie alţi «cuci» din Giurgiu“, mai afirmă Ponta. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite