Ponta, într-o discuţie cu şeful ICR Viena: Patapievici rămâne, nu înţeleg de ce protestează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta, aflat în Austria, a avut o discuţie amicală cu directorul Institutului Cultural Român din Viena, Carmen Bendowski, aflată la Forumul economic România-Austria, pe care a întrebat-o de ce protestează şeful ICR şi a spus, zâmbind, că el nu vrea să îl schimbe pe Patapievici.

Premierul se află, luni, în vizită oficială în Austria, având programate întâlniri atât cu oficiali de la Viena, cât şi cu reprezentanţi ai firmelor austriece.
El a participat la Forumul economic România-Austria, unde s-a aflat şi directorul Institutului Cultural Român din Viena, Carmen Bendowski.

După forum, cei doi au avut o discuţie amicală, în care premierul a întrebat de ce este nemulţumit preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Horia Roman Patapievici.

"De ce protestează domnul Patapievici, că nu vreau să-l schimb ?", a întrebat Ponta, zâmbind.
Directorul Institutului Cultural Român din Viena a răspuns de asemenea zâmbind:. "Nu ştiu, mă vedeţi pe mine cu papion ?".

Premierul a continuat dialogul spunând că nici el nu poartă papion, dar nici nu înţelege de ce protestează Patapievici, deoarece acesta "rămâne".
"Nici eu nu port (papion-n.r.). Domnul Patapievici rămâne, nu înţeleg de ce protestează", a încheiat Ponta discuţia.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite