Ponta, despre dosarul lui Dan Barna de la DNA: Mi se pare o situaţie comică; domnul Barna a intrat în politică cu tema „penalii să plece din politică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto florin suler
foto florin suler

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, miercuri seară, că situaţia lui Dan Barna este ”comică”, întrucât are dosar la DNA, deşi a intrat în politică cu tema ”Fără penali în funcţii publice”. Ponta susţine că Barna nu este pregătit pentru candidatura la Preşedinţie.

„Dan Barna are picioarele slabe. Nu stătea pe propriile lui cunoştinţe, pe experienţă politică. A intrat în jocul ăsta, s-a lăcomit că poate se împiedică Iohannis pe scări, dar după cum vedem e un joc dur“, a spus Victor Ponta, miercuri seară,  într-o emisiune la TVR1, fiind întrebat cum se justifică schimbarea atitudinii lui Dan Barna în privinţa susţinerii Guvernului Orban.

Întrebat cum i se pare că Dan Barna are dosar la DNA, în campania electorală, Ponta a spus: „Mi se pare, totuşi, o situaţie comică, ca domnul Barna, care a intrat în politică cu tema «penalii să plece din politică» să spună «la mine nu se aplic㻓.

Ponta spune că Dan Barna nu va pierde voturi din cauza dosarului de la DNA, ci pentru că „nu este ceea ce a spus că este”.

„Nu e pregătit pentru funcţia asta. Eu nu cred că Barna va pierde voturi doar pentru că are sau nu dosar. Va pierde voturi şi a pierdut probabil pentru că nu este ceea ce a spus că este. Eu n-am avut contracte cu CJ Teleorman. Nu am luat bani din fonduri europene, după care să fac un filmuleţ în care se fură bani europeni. N-am făcut chestia asta. În politică între ce spui şi ce faci e o diferenţă, dar la domnul Barna e prea mare diferenţa“, a adăugat Ponta.

Liderul Pro România susţine că dorinţa lui Klaus Iohannis este să intre în turul doi cu Dăncilă, pentru că o bate fără probleme.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite