Ponta: Carmen Dan nu trebuie doar să demisioneze, ci să răspundă şi penal. Dan acţionat la ordinele lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta, fost premier şi lider al Partidului Pro România, a declarat, marţi, că ministrul de Interne, Carmen Dan, nu ar trebui doar să-şi dea demisia, ci să răspundă şi din punct de vedere penal pentru modul cum a acţionat Jandarmeria vineri seară în Piaţa Victoriei.

„Din punctul meu de vedere, Carmen Dan nu trebuie doar să demisioneze, ci să răspundă şi penal pentru ce a făcut. Din câte ştiu eu oamenii ăştia, Carmen Dan a acţionat la ordinele lui Liviu Dragnea, nu la ordinele primului-ministru“, a declarat Victor Ponta într-o 

„Oamenii de sâmbătă, nu erau toţi cei de vineri? De ce vineri au fost bătăi, iar sâmbătă şi duminică nu. Avem un Guvern incompetent, analfabet şi care execută ordine aberante şi ilegale . Acest Guvern trebuie schimbat cu un alt guvern care să fie tot PSD-ALDE sau susţnut de PSD-ALDE“, a mai afirmat fostul premier, care a subliniat că toţi cei care au dat ordine în ziua de vineri trebuie să răspundă în faţa legii. 

Întrebat ce părere are despre declara deputatului Cătălin Rădulescu, ales care a spus că PSD o să strângă un milion de oameni şi o să-i „calce pe cap“ pe protestatori, Ponta a precizat: „Cel mai stupid lucru e să sari la bătaie. Dacă eşti responsabi, iei măsuri să se evite violenţele“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite