PNL şi PDL au reluat negocierile. „Nu îi vom susţine nici pe Diaconescu, nici pe Udrea. Nu avem nimic în comun cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Predoiu este prezidenţiabilul PDL FOTO Marian Iliescu
Cătălin Predoiu este prezidenţiabilul PDL FOTO Marian Iliescu

Reprezentanţii PNL şi PDL s-au întâlnit, din nou, astăzi pentru a stabili condiţiile în care va avea loc fuziunea dintre cele două partide. Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, şi vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, au respins din start posibilitatea ca proaspătul candidat al PMP la alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu, să fie candidatul comun al dreaptei.

„Pregătim documentele pentru fuziune. Fuziunea va avea loc înainte de alegerile prezidenţiale. Avem un candidat unic, pe care îl vom anunţa în curând“, au anunţat Predoiu şi Frunzăverde, după o altă rundă de negocieri.

Întrebaţi în legătură cu decizia PMP de a-şi lansa propriul candidat la Preşedinţie, liberalul a răspuns: „Din acest punct de vedere, lucrurile se clarifică, este clar că nu avem nimic comun cu Traian Băsescu. Candidatul lui Traian Băsescu, aşa cum chiar el a spus, este Diaconescu”, a spus Frunzăverde.

Cătălin Predoiu şi-a exprimat îndoiala că Diaconescu va rămâne în cele din urmă candidat.”Rămâne de văzut dacă Diaconescu va rămâne în cursă, din ce declaraţii am văzut nu este foarte limpede acest lucru. Nu e exclus ca până la urmă Udrea să candideze”, a afirmat Predoiu.

Elena Udrea fost aleasă, sâmbătă, primul preşedinte cu puteri depline al PMP, după ce l-a învins, la diferenţă foarte mare, pe Daniel Funeriu. În cifre, victoria Elenei Udrea arată astfel: 742 de voturi favorabile din 950. Imediat, Udrea l-a anunţat pe Cristian Diaconescu drept candidatul PMP la alegerile prezidenţiale.

Citeşte şi:

Elena Udrea a fost aleasă preşedintele PMP şi a anunţat candidatul partidului la preşedinţie: Cristian Diaconescu

Cum a ajuns Elena Udrea primul preşedinte al PMP

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidenţiale: Orice preşedinte al României trebuie să se gândească la reîntregirea nemului românesc

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite